Ondernemersadvies met sparsessies en pick-my-brains

Je gaat voor jezelf beginnen!

Maar dan: hoe ga je het aanpakken? Zeker in de eerste hectische fase komt er veel op je af, waardoor je van tijd tot tijd het gevoel hebt door de bomen het bos niet meer te zien. Je weet niet waar je moet beginnen. Je hebt moeite om de mogelijkheden en kansen weer te zien. Je vraagt je af of je wel goed bezig bent. Hoe je verder moet. Of zelfs misschien of het sowieso nou wel zo’n goed idee was om voor jezelf te beginnen.

Onze ondersteuning: praktisch advies en samen sparren voor die focus!

Visie zonder actie is dromen. Actie zonder visie is tijdverdrijf. Actie met visie kan de wereld veranderen

(Joel Arthur Barker)

Wij weten uit ervaring dat dat erbij hoort: je bent niet de enige die daar mee te maken krijgt! Daarom helpen we je graag bij het laten groeien van je onderneming. Met gesprekken die je als sparring sessies kunt beschouwen en met heel praktisch advies. Jij vertelt over jouw plannen en jouw acties.Wij denken met je mee, delen inzichten en geven je ideeën mee. Zodat je weer scherp en met focus aan de slag kunt. En je na een 1-op-1 gesprek weer duidelijk voor ogen hebt wat jouw volgende stappen zijn.

Laat ons weten met welke vraag je zit. We nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel je ons meer over jouw plannen en over de vragen die je hebt. We bespreken vervolgens samen of en hoe we je kunnen helpen. Mail ons dus gerust als je op zoek bent naar iemand die:

  • Je praktische vragen kan beantwoorden
  • Je kan ondersteunen bij de eerste stappen van je onderneming
  • Je helpt om van je ondernemingsidee een concreet plan op te stellen
  • Je vanuit haar ervaringen nieuwe inzichten en perspectieven biedt
  • Je weer op weg helpt als je even door de bomen het bos niet meer ziet
  • Je helpt in- en uitzoomen op je activiteiten en je onderneming zodat je gerichter kunt ondernemen en meer omzet genereert
  • Met je meedenkt op alle gebieden van je ondernemerschap: van marketing, administratie en social media tot doorzettingsvermogen en persoonlijk effectiviteit

 

Onze hulp aan jou in het kort:

Kennismakingsgesprek

Een gratis gesprek van ongeveer een half uur waarin jij meer vertelt over jouw ondernemingsplannen en jouw vragen of problemen. We bespreken samen hoe wij jou kunnen helpen en maken eventueel een afspraak voor 1 of meer sparring sessies.

Kosten: geen

Sparsessies en praktisch advies

We denken met je mee, delen onze inzichten en ervaringen en helpen je met (nieuwe)  ideeën bij het ontwikkelen van jouw bedrijf. Zodat je na onze 1-op-1 gesprekken scherp en met focus aan de slag kunt en weet welke stappen je moet nemen om verder te groeien!

Kosten: Afhankelijk van het spar-abonnement dat je kiest

Sparabonnementen

Abonnement van 3 sessies

Abonnement van 5 sessies

Abonnement van 7 sessies

Abonnement van 10 sessies

Losse sessie

De (online) sessies duren elk ongeveer 1 uur.

€ 210,-

€ 330,-

€ 440,-

€ 610

€   75,-

De genoemde prijzen zijn excl. BTW. Op onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

Niet helemaal zeker of je meteen een heel abonnement wilt aanschaffen? Geen probleem, dan probeer je het toch uit met een enkele sessie! Mocht je vervolgens besluiten een abonnement te nemen, dan betaal je gewoon €75 (excl BTW) minder voor het abonnement dat je kiest.

Een abonnement is een jaar geldig.

 

Meer informatie hebben? Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Mail ons op contact@vrouwen-ondernemen.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tot gauw!