Big 5 expert Marre Smit van SMIT Club - hulp bij het ontwepren van jouw WPsite

….

Marre Smit van SMIT Club

Ik weet (bijna) alles over:
het maken van websites. Ook ben ik erg goed in het creatieve vertalen naar een
praktische website met commercieel doeleinde. Zonder gelikt te zijn!

Ik kan je heel goed op weg helpen, omdat:
ik ervoor zorg dat je je niet meer hoeft te schamen voor je website (of het feit dat je hem nog niet hebt). Met mijn hulp hoef je niet meer aan te hikken tegen het maken van een website. Niet meer eindeloos YouTube afstruinen voor ‘how-to’ videos. Ook kan je die dure webdesigner die je moet inhuren van je kostenlijst afschrappen.

Mijn online visitekaartje: SMIT Club

Logo van de SMIT CLub van Marre Smit  Big5 expert

…….

….

….

Wat persoonlijke weetjes om mij alvast beter te leren kennen!

…..

Niemand weet dat:
ik koffie eigenlijk nooit lekker heb gevonden, maar mensen blijven me het maar aanbieden. En ik ben GEK op vuurtorens. Je zou zelfs kunnen beweren dat ik een kleine vuurtorenfetish heb.

De grootste hobbel was:
om me uit te spreken over mijn eerste samenwerking, die niet zo liep als ik graag wilde. Ik heb het jarenlang moeilijk gevonden om daar iets van te zeggen, bang om de samenwerking te schaden. Inmiddels heb ik geleerd dat je je juist beter zo snel mogelijk kan zeggen wat je niet lekker zit, ongeacht de gevolgen die je denkt dat het misschien heeft.

Een andere hobbel die ik heb overwonnen is zonder gene mijn talent rond te strooien. Ik ben een verdomd goeie webdesigner en niet meer bang om dat hardop te zeggen!

Mijn ‘oeps’-moment:
Die keer dat ik 500 ansichtkaarten liet drukken met een Engelse tekst op de voorkant die mensen op de huishoudbeurs gratis konden versturen. Ik kwam er vrij snel achter dat bijna geen enkele bezoeker van de huishoudbeurs Engels spreekt….

De reden voor een feestje:
Het opzetten en succesvol lanceren van mijn online programma. Tientallen vrouwelijke ondernemers hebben er al hun eigen website mee gemaakt en kunnen nu ook trots hun eigen talenten aan de wereld laten zien!

De lessen die de bizarre coronatijd mij leert:
Ik ben echt benieuwd hoe ik terug ga kijken op deze tijd. De tijd waarin ik opnieuw leerde breuken te vermenigvuldigen. Mijn kinderen ineens van een andere kant leerde kennen. De tijd waarin ik leerde dat ik niet alles hoef te doen. En niet overal aan hoef te beginnen. Ondanks het gevoel dat overheerste in de eerste tijd van deze quarantaine: dit is hèt moment om al die dingen-die-je-ooit-nog-wilde-doen te gaan doen.

Tegelijkertijd word ik soms wel moe van – en overweldigd door – alle opties van hoe we onszelf nu nuttig kunnen maken. En natuurlijk kan ik het niet laten om een projectje of twee op te starten. Maar als dit een periode is waarin de controle over je leven ver te zoeken is, je dagen gevuld zijn met breuken, topografie en kwartetten en je echt niet weet waar je de tijd vandaan moet halen om dan ook nog aan je plannen te werken, is dat ook prima. Dus, als het gewoon even te veel is en je alleen maar even wat tijd op de bank nodig hebt, lekker doen! Helemaal goed! Jouw tijd komt ook wel weer. Voel je niet schuldig maar probeer er juist van te genieten!

Vind hier meer informatie over onze andere Big 5-experts en over onze Big 5-programma’s