Big 5 Expert Alexandra Calmero van BrandKarma

Alexandra Calmero van BrandKarma

Ik weet (bijna) alles van:
Merkstrategie, conceptontwikkeling en (personal) branding

Ik kan je heel goed op weg helpen, omdat:
Ik met mijn kennis, ervaring en intuïtie precies aanvoel wat je nodig hebt om je te kunnen onderscheiden in deze markt. Op een manier die bij je past en waar je je happy bij voelt. I make you shine bright like a diamond!

Mijn online visitekaartje: BrandKarma

Wat persoonlijke weetjes om mij alvast beter te leren kennen!

…..

Niemand weet dat:
ik Johan Cruijff ooit in het echt heb zien voetballen

De grootste hobbel was:
het maken van een commercieel voorstel en offerte voor mijn diensten. Ik was gewend om iedere maand een goed salaris te krijgen. Nu moest ik zelf bepalen wat ik “waard” was en daarmee naar buiten treden.

Mijn ‘oeps’-moment:
Die fantastische opdracht waar ik vol enthousiasme voor aan de slag ging. Ik maakte al snel veel meer uren dan begroot en ging gewoon door ook al werden openstaande facturen niet betaald. Het liep bijna uit op een rechtszaak, maar we hebben het gelukkig kunnen middelen. De helft van mijn werk heb ik echter niet uitbetaald gekregen. Vanaf dat moment ben ik superduidelijk naar mijn klanten toe over resultaat, prijzen, uren, betaling en over uitzonderingen op de regel. Dan werk je veel fijner samen.

De reden voor een feestje:
Dat het me de afgelopen 10 jaar vele malen gelukt is om samen met uiteenlopende vrouwelijke ondernemers prachtige en succesvolle merken te bouwen, dat ik ondernemers met elkaar heb kunnen verbinden. Maar ook dat ik deze kennis en ervaring heb kunnen bundelen in een online programma en werkboek over Personal Branding en Strategie is absoluut een feestje waard!

De les die de bizarre coronatijd mij leert:
Back to base en terug naar de natuur. Contemplatie. Focussen op de zaken die echt belangrijk zijn zowel zakelijk als privé. Reshuffle, kansen zien, businessstrategie aanpassen en innoveren. Kijk vooruit met een optimistische blik, hoe moeilijk dat soms ook is. Jezelf en rustig blijven. Maar ook eat, sleap, zoom, repeat!

….

Vind hier meer informatie over onze andere Big 5-experts en over onze Big 5-programma’s