…..

Marc Derksen van Paperdork

Ik weet (bijna) alles van:
boekhouding, administratie en de financiën van jouw bedrijf.

Ik kan jou goed op weg helpen omdat:
ik echt begrijp tegen welke uitdagingen jij als startende ondernemer aanloopt. Ik help je met alle vragen die je kunt hebben op financieel gebied. Van de meer algemene als “heb ik een boekhouder nodig?” tot de specifieke die je over jouw eigen (toekomstige) cijfers hebt.

Mijn online visitekaartje: Paperdork

….

….

Wat persoonlijke weetjes om mij alvast beter te leren kennen!

…..

Niemand weet dat:
ik onze onderneming Paperdork samen met mijn vriendin Nikkie run! En dan is er nog Erik, onze technische man die ons boekhoudprogramma elke dag een stukje beter maakt. Wat ook niet iedereen weet is dat Nikkie 4 jaar lang een eigen webshop had voor ze met Paperdork startte! En met onze eigen ondernemerservaringen van voor Paperdork begrijpen we goed waar jij als (startende) ondernemer tegenaan loopt.

De grootste hobbel was:
ons eigen boekhoudprogramma. Uit het niets ontwikkeld. En dat kost tijd. Veel tijd. En ook veel geduld. Natuurlijk horen tegenslagen daarbij, waardoor je motivatie en je enthousiasme van tijd tot tijd een flinke deuk oplopen. Maar ons doorzettingsvermogen is beloond. En we zijn supertrots op het resultaat!

Mijn ‘Oeps’-moment:
Tja, echt grote flaters heb ik nog niet geslagen. Maar dat moment gaat er ongetwijfeld komen. Ik houd je op de hoogte!

Reden voor een feestje:
Dat is toch wel die zelfuitgedachte en opgebouwde boekhoudtool. En dat al onze klanten er zo enthousiast over zijn, maakt dat feestje nog heel veel leuker!

De les die de bizarre coronatijd ons leert:
Blijf positief!
Al onze klanten zijn ondernemers en iedereen heeft het op dit moment ontzettend zwaar. Maar als we iets van hen leren is het wel dat positief blijven het enige is dat helpt. Flink balen mag natuurlijk, maar alleen met positief blijven kun je je mindset veranderen, op zoek gaan naar kansen en oplossingen en er energie en succes uit halen!

….

Vind hier meer informatie over onze andere Big 5-experts en over onze Big 5-programma’s