Starten met ondernemen?

Met de Big 5 ga je vol zelfvertrouwen op weg!

Je speelt al een tijdje met het idee: wel of niet voor jezelf beginnen. De sprong wagen om je leven een andere invulling te geven. Je bezig houden met iets waar je écht blij van wordt. Of iets naast je werk creëren als extra inkomstenbron.

Big 5 GoOrNoGo programma Uitwerken van je ondernemersidee

Je bent daarom op zoek naar antwoorden op de vragen die je hebt. Waar moet je goed over nadenken voordat je start met een eigen onderneming? Welke stappen moet je zetten om een succesvol bedrijf te creëren?

Aan informatie geen gebrek, in tegendeel. Maar je weet niet zeker in hoeverre die algemene informatie over belastingen, regels en boekhouden op jou en jouw situatie van toepassing is. En hoe kun je die kennis over zaken als online marketing en klanten vinden nu het beste gebruiken voor jouw plannen?

Voordat je definitief knopen doorhakt, wil je wel weten of je plannen kans van slagen hebben en wat je precies moet doen om ze uit te werken.

Waar kan je nu het beste beginnen? En bij wie kun je terecht voor antwoorden of dat steuntje in de rug?

Bij de Big 5!

Het doel van onze Big 5?

Jou met heel gerichte informatie en met begeleiding van onze 5 ‘Big 5’-experts een duwtje in de juiste richting geven. We helpen je in korte tijd op weg met je ondernemersplannen en het voor jezelf beginnen. Zodat je straks blij bent dat je de stap genomen hebt en trots bent op je eigen bedrijf.

Wie of wat is die Big 5 precies?

Big5 programma vrouwen-ondernemen.nl Insights&Feedback, GoOrNGo ReadyToGrow

Onze Big 5 is een team van 5 ervaren experts. Experts op het gebied van onder meer online en offline marketing, financiën, juridische zaken, branding en investeringen. We stellen dat team speciaal voor jou samen, afhankelijk van wat jij nodig hebt qua kennis en informatie. Want daar draait het om in onze Big 5: begeleiding op maat, die aansluit bij jou, je ideeën en je vragen.

Onze experts hebben verder veel kennis en ervaring als ondernemer zelf. Ze begrijpen dus precies wat je nodig hebt. Zij beantwoorden jouw specifieke vragen. En ze geven feedback en advies over de keuzes en stappen die jij het beste kunt nemen om jouw plannen uit te werken.

Het resultaat? Met onze Big 5 ga je zelfverzekerd en vol vertrouwen aan de slag met jouw ondernemersplannen. Doelgericht en zonder verdere tijd te verliezen met twijfelen en informatie zoeken.

Nieuwsgierig naar onze Big5 experts? Ontmoet ze hier!

Twee verschillende Big 5-programma’s: GoOrNoGo en ReadyToGrow

Ooit stonden wij waar jij nu staat. En zochten wij wat jij nu zoekt. Daarom hebben we met jou in gedachten twee verschillende Big 5-programma’s ontwikkeld. Twee ja, want niet iedereen staat op hetzelfde punt om te starten met hun bedrijf:

Het GoOrNoGo-programma past bij jou als je je afvraagt of jij en je plannen wel geschikt zijn om de stap naar het ondernemerschap te wagen. Het ReadyToGrow-programma is iets voor jou als jouw plannen heel duidelijk omlijnd zijn en je nu gericht actie wil ondernemen.

Big5 GoOrNoGo If not now then when? Starterstraject vrouwen-ondernemen.nl informatiepagina GoOrNoGo

Je krijgt inzicht in je eigen ondernemersvaardigheden, doet marktonderzoek en hebt aan het eind van je programma je eigen Lean Camvas model in handen.

Big5ReadyToGrow Alles wat aandacht krijgt, groeit Starterstraject vrouwen-ondernemen.nl informatiepagina ReadytoGrow

Je vertaalt je ondernemingsplan in plannen en acties en zet de eerste gerichte stappen om je bedrijf op te zetten. Op een manier die bij jou en je plannen past!

….

Wat de Big 5-programma’s je opleveren

In korte tijd verzamel je alle informatie die jij in jouw situatie nodig hebt. Je krijgt feedback en tips van 5 experts om de plannen voor je eigen bedrijf een goed fundament te geven.

Aan het eind van de programma’s weet je of en hoe jouw ondernemersidee kans van slagen heeft of heb je een eigen draaiboek met acties in handen en kun je met succes je onderneming opbouwen.

Eerst de “Big 5” een beetje ervaren?

Overweeg je om voor je zelf te starten, maar twijfel je nog? Ben je wel benieuwd naar wat de Big5 voor je zou kunnen betekenen? Schrijf je dan in voor onze ‘Big 5 benefits’! In deze mails krijg je een voorproefje van wat je in onze programma’s kunt verwachten én ontvang je tips & tricks om je al een eindje op weg te helpen.

Heb je persoonlijke vragen over onze Big5 programma’s? Stuur ons dan een mail en we nemen zo gauw mogelijk contact met je op.