Starten met ondernemen?

Met de Big 5 ga je vol zelfvertrouwen op weg!

Je speelt al een tijdje met het idee: wel of niet voor jezelf beginnen. De sprong wagen om je leven een andere invulling te geven. Je bezig houden met iets waar je écht blij van wordt. Of iets naast je werk creëren als extra inkomstenbron.

Big 5 GoOrNoGo programma Uitwerken van je ondernemersidee

Je bent daarom op zoek naar antwoorden op de vragen die je hebt. Waar moet je goed over nadenken voordat je start met een eigen onderneming? Welke stappen moet je zetten om een succesvol bedrijf te creëren?

Aan informatie geen gebrek, in tegendeel. Maar je weet niet zeker in hoeverre die algemene informatie over belastingen, regels en boekhouden op jou en jouw situatie van toepassing is. En hoe kun je die kennis over zaken als online marketing en klanten vinden nu het beste gebruiken voor jouw plannen?

Voordat je definitief knopen doorhakt, wil je wel weten of je plannen kans van slagen hebben en wat je precies moet doen om ze uit te werken.

Waar kan je nu het beste beginnen? En bij wie kun je terecht voor antwoorden of dat steuntje in de rug?

Bij onze Big 5!

We weten namelijk precies hoe je je voelt: ooit stonden wij waar jij nu staat. En zochten wij wat jij nu zoekt. Daarom hebben we met jou in gedachten onze Big5 ontwikkeld.

Het doel van de Big 5?

Jou met heel gerichte informatie en met begeleiding van 5 experts een duwtje in de goede richting geven! We helpen je in korte tijd op weg met je ondernemersplannen en het voor jezelf beginnen! Zodat je straks blij bent dat je de stap genomen hebt en trots bent op je eigen bedrijf.

Wat is onze Big 5 precies?

Big5 programma vrouwen-ondernemen.nl Insights&Feedback, GoOrNGo ReadyToGrow

Onze Big 5 is een team van 5 ervaren experts. We stellen dat team speciaal voor jou samen, afhankelijk van wat jij nodig hebt qua kennis en informatie. Want daar draait het om in onze Big 5: begeleiding op maat, die aansluit bij jou, je ideeën en je vragen.

Onze experts hebben veel kennis en ervaring op hun vakgebied én als ondernemer zelf. Ze begrijpen dus precies wat je nodig hebt. Zij beantwoorden jouw specifieke vragen. En ze geven feedback en advies over de keuzes en stappen die jij het beste kunt nemen om jouw plannen uit te werken.

Het resultaat? Met onze Big 5 ga je zelfverzekerd en vol vertrouwen aan de slag met jouw ondernemersplannen. Doelgericht en zonder verdere tijd te verliezen met twijfelen en informatie zoeken.

Nieuwsgierig naar onze Big5 experts? Ontmoet ze hier!

Twee verschillende Big 5-programma’s: GoOrNoGo en ReadyToGrow

Niet iedereen staat op hetzelfde punt om te starten met hun bedrijf. Daarom kun je binnen de Big 5 uit twee verschillende programma’s kiezen.

Het GoOrNoGo-programma past bij jou als je je afvraagt of jij en je plannen wel geschikt zijn om de stap naar het ondernemerschap te wagen. Het ReadyToGrow-programma is echt iets voor jou als je jouw plannen heel duidelijk voor ogen hebt en nu gericht actie wil ondernemen.

Big5 GoOrNoGo If not now then when? Starterstraject vrouwen-ondernemen.nl informatiepagina GoOrNoGo

Krijg inzicht in je eigen ondernemersvaardigheden en de haalbaarheid van je ondernemersidee. Je onderzoekt alle mogelijkheden voor je idee en jouw eigen unieke waarde daarbij.

Big5ReadyToGrow Alles wat aandacht krijgt, groeit Starterstraject vrouwen-ondernemen.nl informatiepagina ReadytoGrow

Vertaal je ondernemingsplan in duidelijke plannen en acties. Je zet de eerste, heel praktijkgerichte stappen om je bedrijf op te zetten. Op een manier die bij jou en jouw plannen past!

….

Wat de Big 5-programma’s je opleveren

In korte tijd verzamel je alle informatie die jij in jouw situatie nodig hebt. Je krijgt feedback op je plannen van 5 experts en tips om je de plannen voor je eigen bedrijf een goed fundament te geven.

Aan het eind van de programma’s weet je of en hoe jouw ondernemersidee kans van slagen heeft of heb je je eigen draaiboek met acties in handen en kun je met succes je onderneming opbouwen.

Eerst de “Big 5” een beetje ervaren?

Overweeg je om voor je zelf te starten, maar twijfel je nog? Ben je wel benieuwd naar wat de Big5 voor je zou kunnen betekenen? Schrijf je dan in voor onze Big 5 benefits! In deze berichten krijg je een voorproefje van wat je in onze programma’s kunt verwachten én ontvang je tips & tricks om je al een eindje op weg te helpen.

Heb je persoonlijke vragen over onze Big5 programma’s? Stuur ons dan een mail en we nemen zo gauw mogelijk contact met je op.