Hulp bij het schrijven van jouw teksten, tesktschrijven, Myrthe Claus, reactie, correctie, herschrijven, online marketing, personal branding, identiteit

Jouw teksten, jouw verhaal

Je begint vol goede moed: je schrijft aan je website en start met een artikel om je expertise te laten zien. Ondertussen denk je na over de teksten voor je nieuwsbrief. En vraag je je af hoe je die mailing aan potentiële klanten toch het beste op zou kunnen zetten. Maar al met al kost het schrijfwerk je meer tijd en moeite dan je had gedacht.

Als je dan, op zoek naar schrijftips, aanloopt tegen zaken als doelgroepgericht schrijven, leesbaarheid, SEO, ’tone of voice’ en het juiste woordgebruik om de lezer te verleiden, slaat de twijfel toe. Zijn je teksten wel goed genoeg? Zorgen ze ervoor dat jouw ideale klanten je vinden? Zullen ze gelezen worden? En, belangrijker nog, geven jouw teksten de lezer dat laatste duwtje om met jou in zee te gaan?

Onze ondersteuning: hulp bij het schrijven van jouw teksten

Je schrijft, schrapt en schaaft dus weer opnieuw. En beseft dat je het niet erg zou vinden als een ervaren persoon af en toe over je schouder meekijkt. Je tips geeft en feedback. Zodat je met meer zelfvertrouwen de teksten herschrijft die je al hebt. Of misschien zelfs besluit om al dat schrijfwerk gewoon uit handen te geven, omdat je het helemaal gehad hebt met dat gegoochel met woorden, zinnen en alinea’s.

Content is alles wat waarde toevoegt aan het leven van de lezer

(Avinash Kaushik, Google)

En dat is waar wij je mee kunnen helpen. We lezen jouw artikelen, mailings, nieuwsbrieven of website en geven je tips om ze te versterken. We herschrijven je teksten zodat jij je tijd aan andere zaken kunt besteden. Of we schrijven je teksten helemaal, vanaf het eerste woord tot de laatste punt. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de persoonlijkheid van jouw onderneming als rode lijn overal doorheen loopt. Dat jouw doelgroep en waar jij mee helpt centraal staat. Het spreekt voor zich dat we daarbij rekening houden met zaken als vorm, stijl, SEO en leesbaarheid.

Laat ons dus weten waarmee we je kunnen helpen. We nemen contact met je op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel je ons meer over jouw onderneming en over de communicatiemiddelen die je wilt gebruiken. We bespreken vervolgens samen hoe we je kunnen helpen. Mail ons dus gerust als je op zoek bent naar iemand die:

  • ervaring heeft om het beste in teksten naar boven te halen
  • jouw teksten checkt op spelling en grammatica
  • jouw teksten naleest en je tips en feedback geeft om je teksten te verbeteren, zodat je ze daarna vol vertrouwen kunt gebruiken
  • je bestaande teksten herschrijft, daarbij let op inhoud en zoekamachine optimalisatie én er voor zorgt dat jouw ’tone of voice’ als rode draad door  alle teksten van jouw onderneming loopt
  • jou het schrijfwerk helemaal uit handen neemt, zodat je niet meer ophikt tegen het schrijfwerk en je regelmatig een nieuwsbrief kunt versturen, een artikel kunt publiceren of die mailing voor de lancering van je nieuwe product of dienst op tijd klaar hebt.

 

Onze hulp als je teksten hebt, maar niet helemaal tevreden bent:

Redactie en herschrijven van jouw tekst

We herstellen eventuele taalfouten in je tekst en zorgen voor een goede zinsconstructie. We kijken verder met een kritische blik naar de inhoud en naar de logische verbanden tussen de verschillende delen van je tekst. We verbeteren de leesbaarheid van de tekst door de volgorde van de alinea’s te veranderen en schrijven nieuwe stukken tekst waar dat nodig is. We bedenken andere tussenkoppen of een nieuwe titel als dat de zoekmachineoptimalisatie van de tekst ten goede komt. En dat allemaal met jouw doelgroep én jouw eigen stijl voor ogen.

Kosten: vanaf €47,50,-*, lees hier meer over ons redactie-abonnement

 

 

 

 

Onze hulp als je het schrijfwerk liever uit handen geeft:

Schrijven van jouw teksten

Jij vertelt ons wat het onderwerp is van de tekst, welk doel je wilt bereiken en wie de lezers zijn. Je geeft ons extra informatie over het onderwerp. Wij schrijven vervolgens jouw artikel, blogpost, mailing, nieuwsbrief of andere tekst in jouw stijl, houden rekening met zoekmachine optimalisatie en zorgen voor een goede leesbaarheid. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de persoonlijkheid van jouw onderneming als rode lijn overal doorheen loopt. Dat jouw doelgroep en waar jij mee helpt centraal staat.

Kosten: Vanaf €140,-* , lees hier meer over ons Tekst-abonnement

Schrijven van jouw website

We schrijven jouw teksten voor een eenvoudige website, bestaande uit een homepage, een ‘over ons’-pagina, een pagina waarop je je dienst en product presenteert, een contactpagina en eventueel een pagina met je referenties of je portfolio. Natuurlijk zijn bij het schrijven jouw stijl, je doelgroep en zoekmachine optimalisatie onze leidraad.

 

 

Kosten: vanaf €575,-*

 

 

Meer informatie hebben? Een afspraak maken voor een gesprek om te bespreken hoe en waarmee we je kunnen helpen? Mail ons op contact@vrouwen-ondernemen.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tot gauw!

 

* De genoemde prijzen zijn excl. BTW

Op onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing