Je gaat voor jezelf beginnen, maar dan...

Maar dan: hoe ga je het aanpakken? Wij weten uit ervaring dat er in die eerste hectische periode veel op je af komt. Soms zoveel tegelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je je afvraagt hoe je verder moet. Been there, done that! En daarom willen wij je bij vrouwen-ondernemen niet alleen informeren en inspireren, maar ook graag ondersteunen bij het opbouwen en laten groeien van je onderneming. Hoe?

Een team van 5 experts, dat wij speciaal voor jou samenstellen, helpt je op weg met het uitwerken van je plannen. Want daar draait het om in onze Big 5: begeleiding op maat, die aansluit bij jou, je ideeën en je vragen. 

 

Een overzicht van ervaren professionals die jou met hun diensten en producten ondersteunen. Zodat jij je onderneming stevig neerzet, zonder tijd kwijt te zijn met het uitzoeken van allerlei fundamentele zaken.

 

Sparsessies voor strategische focus, praktisch advies en tips voor acties. We denken met je mee en helpen je met (nieuwe) ideeën bij het ontwikkelen van jouw bedrijf. Zodat je na afloop scherp en met focus aan de slag kunt!