Je hebt de beslissing genomen: je gaat voor jezelf beginnen!

Maar dan: hoe ga je het aanpakken? Wij weten uit ervaring dat er in die eerste hectische periode veel op je af komt. Soms zoveel tegelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je je afvraagt hoe je verder moet. Been there, done that! En daarom willen wij je bij vrouwen-ondernemen niet alleen informeren en inspireren, maar ook graag ondersteunen bij het opbouwen en laten groeien van je onderneming. Hoe?

Sparsessies en heel praktisch advies

make-things-happen-kaboompics-resized-315x230

Je wilt voor jezelf beginnen maar hebt twijfels. Of je hebt het gevoel niet vooruit te komen met je plannen. Vertel ons over je onderneming en de hobbels en bobbels waar je tegenaan loopt. Wij denken met je mee, delen inzichten en geven je ideeën mee om je weer op weg te helpen. Zodat je na onze 1-op-1 gesprekken weer scherp en met focus aan de slag kunt en weet welke stappen je gaat nemen.

Lees hier wat we voor je kunnen doen…

Start en Groei! Met hulp van onze professionals

Groei! aanbod van diensten en producten om vrouwelijke ondernemers  te helpen groeien

Je onderneming stevig neerzetten én groeien, dat is wat je wil. En het liefst zonder te veel tijd kwijt te zijn met het uitzoeken van allerlei belangrijke bizaken. In ons GROEI!- overzicht vind je daarom professionals die jou met hun diensten en producten ondersteunen. Met één of twee klikken schakel je de juiste persoon in om alles goed te regelen. En kun jij je aandacht en tijd besteden aan dat waar het ècht om draait in jouw onderneming.

Lees hier wat we voor je kunnen doen…