Je hebt de beslissing genomen: je gaat voor jezelf beginnen!

Maar dan: hoe ga je het aanpakken? Wij weten uit ervaring dat er in die eerste hectische periode veel op je af komt. Soms zoveel tegelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je je afvraagt hoe je verder moet. Been there, done that! En daarom willen wij je bij vrouwen-ondernemen niet alleen informeren en inspireren, maar ook graag ondersteunen bij het opbouwen en laten groeien van je onderneming. Hoe?

Sparsessies en heel praktisch advies

make-things-happen-kaboompics-resized-315x230

Je wilt voor jezelf beginnen maar hebt twijfels. Of je hebt het gevoel niet vooruit te komen met je plannen. Vertel ons over je onderneming en de hobbels en bobbels waar je tegenaan loopt. Wij denken met je mee, delen inzichten en geven je ideeën mee om je weer op weg te helpen. Zodat je na onze 1-op-1 gesprekken weer scherp en met focus aan de slag kunt en weet welke stappen je gaat nemen.

Lees hier wat we voor je kunnen doen…

Hulp bij het schrijven van jouw teksten

typewriter-315x230

Je begint vol goede moed aan je website, je nieuwsbrief, dat artikel voor je blog of een mailing. Maar het schrijven gaat niet zo snel en makkelijk als je hoopt. Wij helpen je verder door jouw teksten te lezen, je tips te geven om ze te versterken, je teksten te redigeren of zelfs helemaal voor je te schrijven. Zodat elke tekst die je gebruikt jouw onderneming precies weerspiegelt!

Lees hier wat we voor je kunnen doen…