samenwerken met vrouwen-ondernemen.nl advertorials plaatsen met backlink, advertorial, editorial, een artikel over jouw diensten of producten

Je dienst of product met een advertorial onder de aandacht brengen van (startende) vrouwelijke ondernemers? Dat kan! Belangrijkste voorwaarde om een artikel op onze site te plaatsen is dat je aanbod van waarde is voor de bezoekers van onze site.

Advertorial: kant-en-klaar aanleveren of laten schrijven

We kunnen op twee manieren samenwerken bij het plaatsen van je advertorial:

  • je levert ons een kant-en-klaar artikel met foto over je dienst of product aan. Wij plaatsen de advertorial op vrouwen-ondernemen.nl (we behouden ons het voorrecht het aangeleverde artikel waar nodig te redigeren).
  • wij schrijven je advertorial op basis van jouw input. De tekst krijg je voor publicatie natuurlijk nog te zien.

Hoe ziet de advertorial eruit en waar verschijnt het?

De advertorial geeft in 350-500 woorden meer informatie over je product of dienst. We verwerken daarin maximaal 2 commerciële links met de vermelding dat het artikel ‘in samenwerking met….’ tot stand is gekomen.

Het artikel verschijnt niet alleen op onze homepage, maar ook op de pagina ‘Tips‘. Als na verloop van tijd je artikel van de pagina ‘afzakt’, blijft het zolang onze site live is aanwezig in ons archief. Elke advertorial die wij plaatsen, promoten wij via onze social media en onze nieuwsbrief.

Tarief en meer informatie

Elk artikel dat wij plaatsen, promoten wij via onze social media en onze nieuwsbrief. De vergoeding die wij hiervoor vragen is 150€ excl BTW bij het aanleveren van een al geschreven artikel. Het tarief voor plaatsing van een door onze redactie op basis van aangeleverde input geschreven artikel is vanaf 225€ excl BTW voor een tekst van maximaal 500 woorden. Bij het regelmatig aanleveren van advertorials hanteren wij een staffelkorting.

Meer weten over de mogelijkheden van het plaatsen van advertorials? Mail naar contact@vrouwen-ondernemen.nl voor meer informatie.