Samenwerken met vrouwen-ondernemen.nl door content te schrijven als expert, schrijf een columnserie

Je houdt je bezig met een vakgebied waar ondernemers mee te maken krijgen. Je bent bijvoorbeeld actief op het gebied van administratie en financiën, weet veel van marketing, bent een expert op het gebied van sales of verdienmodellen, of….. En het lijkt je wel wat om (startende) vrouwelijke ondernemers een eind op weg te helpen door jouw kennis al schrijvend te delen. Meld je dan aan als columnist bij vrouwen-ondernemen.nl. Vertel ons over jezelf, waar je je mee bezighoudt, waarom je graag voor onze site zou willen schrijven en hoe lang je al onderneemt.

Wat vragen we van je?

  • Als columnist schrijf je over je eigen vakgebied met het doel om (startende) vrouwelijke ondernemers te informeren en/of inspireren met nieuwe onderwerpen, inzichten, praktische kennis en concrete tips. Pure reclame is dus niet de bedoeling.
  • We vragen voor het schrijven van columns voor onze site een commitment van ca. 6 columns van zo’n 700 woorden, waarvan je er om de 6-8 weken eentje aanlevert. Mocht het schrijven voor onze site je bevallen, dan mag je na die 6 columns ook gewoon door blijven schrijven, maar dat is niet verplicht. Waar nodig, redigeren wij het artikel zodat het past binnen de redactie van vrouwen-ondernemen.nl.
  • Er rust geen exclusiviteit op je columns; je kan het na onze publicatie gerust plaatsen op je eigen blog of site. Wel graag met de vermelding dat de column eerder geschreven is voor vrouwen-ondernemen.nl met een link.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een plekje op de overzichtspagina met onze experts en een link naar je eigen profielpagina op onze site. Daar kun je meer kwijt over jezelf en je bedrijf.
  • Je lift mee op de berichten via onze social media kanalen, zowel in de berichten over jouw eigen columns als die waarin de aandacht wordt gevestigd op ons team van experts.
  • Je kunt als columnist begeleiding van Myrthe Claus krijgen bij het schrijven van je columns. Als je er behoefte aan hebt, spar je samen met haar om een onderwerpenlijstje voor je columreeks op te stellen. En tijdens het schrijfproces is het voldoende om haar een mailtje te sturen voor advies of hulp als je even vast zit.
  • Je hebt de mogelijkheid om gedurende de periode dat je voor vrouwen-ondernemen schrijft , 1x ‘live online’ contact te hebben met onze achterban via een Q&A of een webinar waarin je je kennis deelt. Dit echter zonder commerciële aanbiedingen te doen; het doel van de bijeenkomst is kennis over te dragen, jezelf te presenteren en je naamsbekendheid te vergroten. Je hoeft daarbij alleen te zorgen voor de inhoud van het webinar of de beantwoorden op de vragen. Wij zorgen voor de totale organisatie eromheen.

Meewerken aan een artikel?

Lijkt het je wat om als columnist mee te werken aan onze site? Laat het ons weten! Vertel in een mailtje wie je bent, wat je doet, waarom je graag voor onze site zou willen schrijven en hoe lang je al onderneemt. Mocht je eerst nog wat meer informatie willen hebben, mail ons dan gerust je vragen.