Ondernemingsideeen, Proven Concepts bewezne bedrijfsformules om mee te starten

Je werkt met een bewezen ondernemingsformule: een franchise-bedrijf bijvoorbeeld, een direct sales-onderneming of een maatschap. En voor jouw bedrijf ben je altijd op zoek naar een manier om in contact te komen met potentiële partners en mede-ondernemers.

Vrouwen-ondernemen.nl: startpunt voor vrouwelijk ondernemerschap

Uit reacties en vragen van onze platformbezoekers blijkt dat er veel belangstelling bestaat voor concrete ondernemingsideeën zoals franchising. Vrouwelijke ondernemers bieden daarnaast weer een bepaalde zekerheid: uit onderzoek blijkt dat vrouwen op een andere manier ondernemen dan mannen, minder risico’s nemen en minder vaak failliet gaan. Een win-win situatie voor alle partijen dus.

Proven Concepts

Reden voor ons om een plek te creëren waar bedrijfsformules en toekomstige zakenpartners met elkaar in contact kunnen komen.

Vrouwen-ondernemen is voor veel vrouwen een startpunt in hun oriëntatieproces. In ons ‘Proven Concepts’-overzicht presenteren wij daarom mooie, bewezen formules aan de startende ondernemers die met overtuiging kiezen voor het ondernemerschap. Jouw formule vindt hen dus op het juiste moment!

Jouw plek binnen ‘Proven Concepts’: een extra marketingtool

De aandacht voor jouw bedrijf en je aanbod gaat verder dan het plaatsen van een banner of een artikel met een backlink naar je site. We maken op onze site jouw profielpagina aan, waarop je meer kunt vertellen over jouzelf en je onderneming. Met natuurlijk links naar je site en je social media, zodat belangstellenden je nog beter leren kennen. Dit is een voorbeeld van een ‘Proven Concepts’-profielpagina.

Verder nemen we je product of aanbod mee in onze nieuwsbrieven en social mediaberichten. En afhankelijk van het marketingpakket dat je kiest, krijg je niet alleen toch die banner in de sidebar en op homepage, maar ook de kans om in een online live interview of een Q&A-sessie vrouwelijke ondernemers meer te vertellen over wat je te bieden hebt.

Afhankelijk van je doel kunnen we jouw ook helpen bij het genereren van warme leads. We werven via onze kanalen gericht jouw potentiële partners en aan de hand van een checklist leveren we deze warme leads aan. Uiteraard luistert zo’n samenwerking nauw, want wij acteren in jouw verlengde. Heb je interesse in deze aanvullende dienst, stuur ons gerust een mailtje via contact@vrouwen-ondernemen.nl

Onze marketingpakketten

We bieden drie verschillende marketingpakketten om je bedrijf te presenteren: Basis, Plus en Premium. Heb je belangstelling om je plek binnen ons overzicht in te nemen? Stuur ons dan een bericht. We nemen contact met je op om je verdere informatie te geven en je eventuele vragen te beantwoorden.

Basis
€500 half jaar (ex btw)
Presentatie overzichtspagina
Eigen profielpagina
2 vermeldingen in nieuwsbrief
6 social mediaberichten
 
 
 
 
Plus
€750 half jaar (ex btw)
Presentatie overzichtspagina
Eigen profielpagina
2 vermeldingen in nieuwsbrief
6 social mediaberichten
Artikel over je bedrijfsformule
3 maanden sidebarvermelding
 
 
Premium
1000 half jaar (ex btw)
Presentatie overzichtspagina
Eigen profielpagina
2 vermeldingen in nieuwsbrief
6 social mediaberichten
Artikel over je bedrijfsformule
6 maanden sidebarvermelding
3 maanden in homepageslider
1 FB live/ Q&A over je formule

Voel je veel voor een persoonlijke presentatie, waarmee je je meer met je toekomstige partners kunt verbinden? Dan is meedoen aan de ‘Proven Concepts’-sectie op vrouwen-ondernemen.nl echt iets voor jou!