Besteed werk uit en hack your growth! Schakel hulp in van experts om je bedrijf sneller te ontwikkelen

Je richt je met je producten of diensten op (vrouwelijke) ondernemers. En je werkt in een vakgebied waar ondernemers in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgen. Je bent bijvoorbeeld financieel of administratief expert, weet alles van juridische ondernemerszaken, bouwt sites, bent marketeer, helpt mensen gezond te leven, zorgt voor die work-life balans of bent actief in welk ander vakgebied dan ook.

Je zoekt naar mogelijkheden om je aanbod onder hun aandacht te brengen. Het liefst op een manier die verder gaat dan ergens een banner plaatsen of een artikel met een backlink naar je landingspagina. Een persoonlijkere manier, waarbij je je meer met hen kunt verbinden. Dan is meedoen aan de ‘Hack your Growth’-sectie op vrouwen-ondernemen.nl misschien iets voor jou!

Hack your Growth!

In ons ‘Hack your Growth’-overzicht presenteren wij aanbieders van diensten en producten die ondernemers ondersteuning bieden bij het starten en het verder ontwikkelen van hun bedrijf. Vrouwelijke ondernemers hebben zo de kans om met een paar muisklikken en zonder veel tijd te verliezen belangrijke zaken te regelen die hun leven als ondernemer makkelijker maken.

Jouw plek binnen ‘Hack your Growth’: een extra marketingtool

De aandacht voor jouw bedrijf en je aanbod blijft echter niet beperkt tot een plekje op deze overzichtspagina. We maken op onze site jouw profielpagina aan, waarop je niet alleen meer kwijt kunt over je product of dienst, maar ook over jouzelf en je onderneming. Met natuurlijk links naar je site en je social media, zodat belangstellenden je nog beter leren kennen. Dit is een voorbeeld van een ‘Hack your Growth’-profielpagina.

Verder nemen we je product of aanbod mee in onze nieuwsbrieven en social mediaberichten. En afhankelijk van het marketingpakket dat je kiest, krijg je niet alleen toch die banner in de sidebar en op homepage, maar ook de kans om in een online live interview of een Q&A-sessie vrouwelijke ondernemers meer te vertellen over wat je te bieden hebt.

Onze marketingpakketten

We bieden drie verschillende marketingpakketten om je dienst of product te presenteren: Basis, Plus en Premium. Heb je belangstelling om je plek binnen ons overzicht in te nemen? Stuur ons dan een bericht. We nemen contact met je op om je verdere informatie te geven en je eventuele vragen te beantwoorden.

Basis
€300 half jaar (ex btw)
Presentatie overzichtspagina
Eigen profielpagina
2 vermeldingen in nieuwsbrief
6 social mediaberichten
 
 
 
 
Plus
€450 half jaar (ex btw)
Presentatie overzichtspagina
Eigen profielpagina
4 vermeldingen in nieuwsbrief
12 social mediaberichten
Artikel over je product/dienst
3 maanden sidebarvermelding
 
 
Premium
€625 half jaar (ex btw)
Presentatie overzichtspagina
Eigen profielpagina
6 vermeldingen in nieuwsbrief
18 social mediaberichten
Artikel over je product/dienst
6 maanden sidebarvermelding
3 maanden in homepageslider
1 FB live/ Q&A over je aanbod