vrouwen-ondernemen Acadey trainingen, cursussen en workshops voor jouw ontwikkeling als ondernemer

Je richt je met je (online) training, workshop of cursus op (vrouwelijke) ondernemers. En je zoekt naar mogelijkheden om je aanbod onder hun aandacht te brengen. Het liefst op een persoonlijke manier, waarmee je je meer met hun kunt verbinden. Dan is meedoen aan de ‘Academy’-sectie op vrouwen-ondernemen.nl misschien iets voor jou!

Academy

In ons ‘Academy’-overzicht presenteren wij aanbieders van trainingen, cursussen en workshops die ondernemers kennis helpen vergaren over een onderdeel van het ondernemerschap waar zij in de dagelijkse praktijk mee te mkne krijgen. (Startende) vrouwelijke ondernemers krijgen zo de kans om zich met een paar muisklikken en zonder veel tijd te verliezen in te schrijven en zich op persoonlijk en/of zakelijk gebied verder te ontwikkelen.

Jouw plek binnen onze Academy: een extra marketingtool

De aandacht voor jouw bedrijf en je aanbod is echter niet beperkt tot een plekje op deze overzichtspagina. We maken op onze site jouw eigen profielpagina aan, waarop je niet alleen meer kwijt kunt over je training, workshop of webinar, maar ook over jouzelf en je onderneming. Daarnaast heb je de mogelijkheid om dit basispakket uit te breiden met social media berichten en nieuwsbriefvermeldingen, een vermelding op de homepage of in de sidebar, een artikel en zelfs een Facebook live.

Informatie over onze marketingpakketten

Heb je belangstelling om je plek binnen onze Academy in te nemen? Stuur ons dan een bericht. We nemen contact met je op om je eventuele vragen te beantwoorden en een marketingpakket op maat samen te stellen dat het beste bij jouw aanbod past.