De Big5 van vrouwen-ondernemen.nl: een team van 5 eperts voor elke starter

Startende vrouwelijke ondernemers zo goed mogelijk op weg helpen met het bouwen van het bedrijf waar ze van dromen. Dat willen we met vrouwen-ondernemen.nl. We beseffen echter goed dat we daarin niet de enigen zijn; surf een kwartiertje rond op internet en je vindt heel wat veel informatie over startend ondernemerschap en allerlei (online) programma’s en trajecten die starters op weg helpen.

De Big5 van vrouwen-ondernemen in een praktische notendop

Ons Big5-programma is anders omdat het vraaggericht is. We willen maatwerk bieden, rekening houdend met de eigenschappen van de startende ondernemer, de wensen en behoeften. Op een laagdrempelige en toegankelijke wijze. En op een zeer professionele manier van hoge kwaliteit.

Big5 staat voor een team van 5 ervaren specialisten. Elk met bewezen expertise op een vakgebied dat onmisbaar is binnen het ondernemerschap. Die experts kennen de fijne kneepjes van het vak, of het nu marketing, webdesign of financiën betreft, en willen hun kennis, ervaring en enthousiasme delen met de startende ondernemer. Zodat elke starter zich bij ons gesteund weet door 5 ‘oude rotten in het vak’.

Jij een Big5-expert?

Voel jij er wat voor om als expert toe te treden tot onze pool die wij, afhankelijk van de vraag, kunnen inschakelen voor onze Big5?

De taak die je als expert hebt, is eigenlijk vrij eenvoudig: je beantwoordt in een persoonljk gesprek de prangende vragen die een starter binnen onze programa’s heeft en geeft vanuit jouw oogpunt feedback en/of inspiratie op de ondernemersplannen.

Uiteraard werken we vanuit een win-win-situaties. We vertellen je hier graag meer over. Ben je geinteresseerd in deze samenwerking? Laat het ons weten met een berichtje naar contact@vrouwen-ondernemen.nl. Vertel ons wie je bent en wat je expertise is. We nemen dan snel contact met je op.