“The sky is the limit!”

Heb jij je net ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en sta je op het punt de wereld te veroveren met je ondernemersidee? Of ben je druk bezig met het opbouwen van je bedrijf en vind je het geen probleem om je verhalen over de ups & downs die daarbij horen te delen met andere (startende) vrouwelijke ondernemers? Dan ben jij de ‘Watch out World, here we come…’- kandidaat’ die wij zoeken!

Watch out world, here we come…..

“Watch out world, here we come….” is één van de rubrieken op onze site waarmee we vrouwen willen inspireren om de stap naar het ondernemerschap te nemen. We volgen jou als startende ondernemer gedurende ongeveer anderhalf jaar, vanaf het moment dat je besluit je bedrijf te openen tot het moment dat jouw bedrijf vorm heeft gekregen. Niet alleen je ambities, maar ook de groei van je bedrijf en de hoogte- en dieptepunten die jij als ondernemer meemaakt, krijgen de aandacht. Om dit beeld te schetsen, hebben wij vijf verschillende vragenlijsten ontwikkeld, waarvan je er iedere 3 à 4 maanden eentje krijgt toegestuurd die je op een moment dat het jou het beste uitkomt kunt beantwoorden. Elke vragenlijst is verbonden aan een eigen thema, waardoor bij de laatste aflevering  van de rubriek een compleet beeld is ontstaan over de groei en de ontwikkeling van jou en je bedrijf.

Meedoen? Laat het ons weten!

Ben jij een vrouwelijke starter met een concreet ondernemingsidee waar je binnenkort de wereld mee gaat veroveren? Lijkt het je leuk om mee te doen met deze rubriek? En heb je er geen problemen mee elke drie maanden onze vragenlijst met één van de vijf thema’s te beantwoorden? Stuur dan een berichtje naar contact@vrouwen-ondernemen.nl. Misschien ben jij dan straks de hoofdpersoon in je eigen WoW-avontuer!

Liever eerst wat meer informatie hebben? Dat kan! Mail ons dan ook op contact@vrouwen-ondernemen.nl