samenwerken met vrouwen-ondernemen.nl advertorials plaatsen met backlink, advertorial, editorial, een artikel over jouw diensten of producten

Het is mogelijk om op vrouwen-ondernemen.nl een artikel te plaatsen over jouw dienst of product. Belangrijkste voorwaarde daarbij is dat het product of de dienst van toegevoegde waarde is voor onze doelgroep van (startende) vrouwelijk ondernemers.

Artikelen

We plaatsen het artikel met daarin maximaal 2 commerciële links als redactioneel nieuws met de vermelding dat het artikel ‘in samenwerking met….’ tot stand is gekomen. De artikelen verschijnen niet alleen op onze homepage, maar ook op de pagina ‘Tips’. Als na verloop van tijd het artikel van de pagina ‘afzakt’, blijft het aanwezig in ons archief zolang onze website live is. Elk artikel dat wij plaatsen, promoten wij via onze social media en onze nieuwsbrief.

Tarieven

De vergoeding die wij hiervoor vragen is €150 excl BTW bij het aanleveren van een al geschreven artikel van 450-600 woorden. Het tarief voor plaatsing van een door onze redactie op basis van je input geschreven artikel is €225 excl BTW voor een tekst van maximaal 600 woorden. De tekst van het artikel krijg je voor publicatie natuurlijk nog te zien.

Meer weten over het plaatsen van een artikel op vrouwen-ondernemen.nl? Mail ons gerust!