Ondernemersadvies met sparsessies en pick-my-brains

Je gaat voor jezelf beginnen!

Maar dan: hoe ga je het aanpakken? Zeker in de eerste hectische fase komt er veel op je af, waardoor je van tijd tot tijd het gevoel hebt door de bomen het bos niet meer te zien.

 • Je weet niet waar je moet beginnen.
 • Het kost je tijd om allerlei kleine details uit te zoeken
 • Je hebt moeite om de mogelijkheden en kansen weer te zien.
 • Je hebt het gevoel dat je het wiel opnieuw uitvindt.
 • Je vraagt je af of je wel goed bezig bent.
 • Hoe je verder moet.
 • Of misschien zelfs wel of het nou wel zo’n goed idee was om voor jezelf te beginnen.

Onze ondersteuning: praktisch advies en samen sparren voor die focus!

Wij weten uit ervaring dat dat erbij hoort: je bent niet de enige die daar mee te maken krijgt!

Daarom helpen we je graag bij het laten groeien van je onderneming. Met gesprekken die je als sparring sessies kunt beschouwen en met heel praktisch advies:

Jij vertelt over jouw plannen en jouw acties.

Wij denken met je mee, delen inzichten en geven je ideeën mee. Zodat je weer scherp en met focus aan de slag kunt. En je na een 1-op-1 gesprek weer duidelijk voor ogen hebt wat jouw volgende stappen zijn.

Laat ons weten met welke vraag je zit. We nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel je ons meer over jouw plannen en over de vragen die je hebt. We bespreken vervolgens samen of en hoe we je kunnen helpen. Mail ons dus gerust als je op zoek bent naar iemand die:

 • Je praktische vragen kan beantwoorden
 • Je kan ondersteunen bij de eerste stappen van je onderneming
 • Je helpt om van je ondernemingsidee een concreet plan op te stellen
 • Je vanuit haar ervaringen nieuwe inzichten en perspectieven biedt
 • Je weer op weg helpt als je even door de bomen het bos niet meer ziet
 • Je helpt in- en uitzoomen op je activiteiten en je onderneming zodat je gerichter kunt ondernemen en meer omzet genereert
 • Met je meedenkt op alle gebieden van je ondernemerschap: van marketing, administratie en social media tot doorzettingsvermogen en persoonlijk effectiviteit
 
 

Onze hulp aan jou in het kort:

Snelle 'Pick my brain'-sessies

Je hebt een vraag over een detail uit je ondernemerspraktijk waar je graag  een up-to-date antwoord op wilt hebben. Maar zonder tijd kwijt te zijn met zoeken.

Dan zijn onze ‘Pick-my Brain’-sessies iets voor jou. Je vertelt ons wat je graag wilt weten, wij geven je in een kwartiertje het antwoord en wat extra inzichten mee, zodat je verder kunt.

Abonnement van 3 sessies

Abonnement van 5 sessies

Abonnement van 10 sessies

 

Losse sessie

€ 75,-

€ 115,-

€ 200,-

 

€   27,50

De (online) sessies duren elk ongeveer 15 minuten

Sparsessies met praktisch advies

Je wilt van gedachten wisselen over een ondernemersidee. Tips en  advies over waar te beginnen of hoe verder. Of je wil van een ervaren buitenstaander weten welke mogelijkheden zij ziet voor de groei van jouw bedrijf.

Tijdens een sparsessie denken we met je mee en helpen we je met (nieuwe) ideeën bij het ontwikkelen van jouw bedrijf. Zodat je na afloop scherp en met focus aan de slag kunt!

Abonnement van 3 sessies

Abonnement van 5 sessies

Abonnement van 10 sessies

 

Losse sessie

€ 210,-

€ 330,-

€ 610,-

 

€   75,-

De (online) sessies duren elk ongeveer 1 uur.

De genoemde prijzen zijn excl. BTW. Op onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

Sparring partners en adviseurs, geen business coaches

Dat is hoe wij onszelf zien. We delen onze ondernemerskennis en -ervaring met je, reiken je oplossingen aan en geven je praktisch advies. Heel gericht dus. Zodat jij met de informatie weer verder kan.

Dat wil niet zeggen dat we nooit in de rol van een business coach kruipen. We stellen vragen om je te helpen bij het vinden van de oplossing die het beste bij je past. We moedigen je aan, leggen een vinger op de zere plek en vergroten je zelfvertrouwen. Alleen niet in een heel traject van A naar B. Gewoon, wanneer de situatie erom vraagt. Want hoe je het ook went of keert: een adviseur is van tijd tot tijd een beetje coach. Net zoals een coach van tijd tot tijd ook een adviseur is.