Wat is het belangrijkste bezit van jouw onderneming? Precies, dat ben jezelf! Maar hoe goed ken jij jezelf? Wat zijn precies je sterke en zwakke punten als ondernemer? Hoe haal je het maximale uit jouw sterke punten zonder dat jouw zwakke punten jouw valkuilen worden? Hoe ontwikkel je jezelf en hoe ontwikkel je een strategie voor jouw bedrijf dat volledig gebruik maakt van jouw ondernemerskwaliteiten? Test het met de E-scan!

De E-Scan: wetenschappelijk bewezen effect

Je kunt jouw ondernemerschap snel en goed testen met de E-Scan Ondernemerstest. De test is gebaseerd op onafhankelijk en representatief onderzoek naar de persoonskenmerken van succesvolle ondernemers. Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek bewijst dat de E-Scan betrouwbaar en effectief is: van de starters die gecoacht zijn op basis van de E-Scan, bestaat maar liefst 89% na 5 jaar nog steeds, tegenover het landelijke gemiddelde van 49% van de starters.

Praktisch en snel resultaat

Hoe werkt de E-scan? In 15 minuten loodst de test je door zo’n honderd duidelijke vragen. Zodra je klaar bent, krijg je direct een gratis preview van je ondernemersdenkstijlen en je Entrepreneurial Index in het Entrepreneurial Platform op je scherm te zien. Als je wilt, kun je daarna één van de E-Scan pakketten bestellen met onder andere een uitgebreid persoonlijk rapport, persoonlijk advies om jezelf verder te ontwikkelen als ondernemer en toegang tot veel kennis, tips en deskundigheid.

Een investering in jezelf die altijd rendeert

De E-Scan voor ondernemers levert je direct rendement op doordat je direct inzicht krijgt in jouw belangrijkste bedrijfsbezit: jijzelf! Wil je het maximale uit jezelf halen, start dan nu direct met het invullen van jouw E-Scan door op de knop “Start E-Scan en ontdek hoe jij het doet” hieronder te klikken.

Dus:

✓ Doe de E-Scan voor ondernemers en bekijk direct jouw ondernemersprofiel
✓ Vergelijk jouw ondernemersprofiel met dat van succesvolle branchegenoten
✓ Zie direct wat jouw sterke en zwakke punten als ondernemer zijn
Start E-Scan nu en ontdek hoe jij het doet