“Ja, ook wij schrijven! Waarover? Over alles wat jullie en ons bezighoudt op het gebied van (vrouwelijk) ondernemerschap!”

 

Telg uit een ondernemersgezin met, hoe kan het ook anders, veel ervaring als ondernemer. Mist in haar huidige baan een beetje de vrijheid en de flexibiliteit die zij als ondernemer had om werk- en privé-activiteiten te combineren buiten het kader van ‘kantooruren’. Vindt inspiratie in de verhalen van vrouwen die op een kruispunt staan in hun leven én van vrouwen die hun ondernemersdroom waarmaken.

Over Tram Tran | Bedenkster vrouwen-ondernemen.nl & sparring partner

Ik kom uit een ondernemersgezin en heb, hoe kan het ook anders, veel ervaring als ondernemer. Ik mis in mijn huidige baan een beetje de vrijheid en de flexibiliteit die ik als ondernemer had om werk- en privé-activiteiten te combineren en buiten het kader van ‘kantooruren’ te kunnen werken.  Tijdens mijn eigen zoektocht ben ik geïnspireerd geraakt door vrouwen. Vrouwen die op een kruispunt staan in hun leven én vrouwen die hun ondernemersdroom waarmaken. Hun verhalen, zoektocht, creativiteit, kracht en doorzettingsvermogen hebben me gestimuleerd om vrouwen-ondernemen.nl op te zetten.

Thema’s: You name it! Alles waar wij als redactie en jullie als (startende) vrouwelijke ondernemers in geïnteresseerd zijn!
Passies: Ondernemen en met vrouwen-ondernemen.nl een podium neerzetten waar vrouwen geïnspireerd en gestimuleerd worden om hun ondernemersdroom waar te maken! Maar ook gezin, vrienden, muziek, reizen, koken, shoppen!
Motto: “Creeër je eigen kansen!”


Laat jij jezelf zien?

Afgelopen juni kreeg ik een mailtje van collega-ondernemer en vrouwen-ondernemen columnist Judith Webber. Het was een document met een aantal mooie ondernemerstips: tips die ik eerder persoonlijk van haar kreeg ... LEES MEER...

Burnout, een zegen?

Wat is nou eigenlijk ondernemen? Ach, er zullen er wel duizend zijn die direct een antwoord op bovenstaande vraag hebben. Maar de vraag is eigenlijk, weet JIJ wat ondernemen is? ... LEES MEER...

Welk type Twitteraar ben jij?

Volgens sommigen is Twitter de beste uitvinding sinds internet en zij kunnen Twitter niet meer wegdenken uit hun leven. Anderen moeten er niets van hebben en beschouwen het als een ... LEES MEER...