“Op vrouwen-ondernemen.nl schrijf ik over de kracht van je website en hoe je deze inzet voor het succes van je bedrijf.”

Wie is Mok?
“Als grafisch ontwerper werd ik 16 jaar geleden gegrepen door websites. Een site is namelijk een megakrachtige tool, die je op ontelbare manieren kunt inzetten voor het succes van je bedrijf. Ik help je een stevig fundament te maken voor je stralende bedrijf met een website die echt bij je past.”

”Dat doe ik samen met jou aan de keukentafel. Waarom daar? Omdat een website een levend, ademende weerspiegeling van je bedrijf is. Mijn streven is jouw unieke waarde zichtbaar en voelbaar te maken. Zodat jij op een natuurlijke manier je ideale klanten aantrekt. En dat krijg ik het beste voor elkaar met jou naast me!”

“Deze ‘bezieling’ is wat mij betreft een basisvereiste voor een succesvolle website. Wat verder helpt bij het vergroten van dat succes? Allerlei tools & tricks die je kunt gebruiken voor meer verbinding, vervulling en verkoop. Daar vertel ik graag meer over in mijn columns!”

Thema: Verbinding – met je ideale klanten
Verkoop – de ander helpen een krachtige beslissing te nemen
Vervulling – van jouw wens anderen te helpen door het effect dat jouw dienst op de ander heeft.

Grote liefde: Mijn liefde voor websites blijft zich maar verdiepen. Een website is namelijk niet zomaar ‘een ding’, maar een geniaal samenspel tussen inhoud, vormgeving, structuur en techniek. Dat alchemische proces van het maken van een website en het resultaat dat het oplevert, veroorzaken lichtexplosies in mijn brein.

Prachtig hoe de elementen van een website zelf vrij ‘technisch’ zijn, maar toch zo kunnen worden ingezet om wensen in vervulling te laten gaan: met jouw werk dat je met veel passie doet, mensen helpen een mooier, leuker of makkelijker leven te leiden.

Motto: Let’s light up the world

….

…..

…..

…..

Laat je website voor je werken 3 webhacks om zeeën van tijd te besparen Mok Heijmerink van Webbouwen aan de keukentafel

Laat je website voor je werken: 3 webhacks om zeeën van tijd te besparen

Soms heb ik dagen waarop ik aan een stuk door bezig ben, maar ik je aan het einde van de dag niet kan vertellen waarmee. Ken je dat? Mailtjes beantwoorden, ... LEES MEER...