“Op vrouwen-ondernemen.nl schrijf ik over hoe je jouw bedrijf met visueel aantrekkelijke communicatie onderscheidend in de markt zet”

Maxime Driel Mixus studio Rotterdam grafische ontwerpstudio
Wie is Maxime?
“Sinds 2010 ben ik mede-eigenaar van Mixus studio in Rotterdam, een jong en fris grafisch ontwerpbureau. Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van visuele communicatie: van een nieuwe huisstijl, menukaarten of brochures tot een beter design van je website of het geven van een boost van je merk.”

“Met mijn werk probeer ik altijd emoties op te roepen, op een persoonlijke en unieke manier zodat onze klant echt zichtbaar wordt. Goede visuele communicatie versterkt je boodschap en vergroot zowel de online als offline vindbaarheid en zichtbaarheid van je onderneming.”

Logo Mixus studio grafisch ontwerpbureau Rotterdam

Thema: Hoe en waarom je een goede visuele identiteit creëert en inzet om je bedrijf als een onderscheidend en uniek merk neer te zetten.
Grote liefde voor: Mijn werk! Het klinkt misschien cliché, maar ik heb van mijn passie echt mijn werk kunnen maken. Ik haal enorm veel plezier uit het maken van effectieve ontwerpen.
Motto: Salvador Dali heeft ooit eens gezegd: “A true artist is not one who is inspired, but one who inspires others.” Deze uitspraak heb ik altijd in mijn achterhoofd als ik een ontwerp maak.