“Op vrouwen-ondernemen.nl vertel ik hoe je met je uiterlijke presentatie jezelf positief kan beïnvloeden en daardoor ook iedereen die je ontmoet.”

Marieke Blok DeImagostrateeg voor professionals

Wie is Marieke?
“Ik werk al 20 jaar als zelfstandig imago-adviseur en help vrouwelijke professionals met het zichtbaar maken van hun potentieel in hun persoonlijks presentatie. Zo hoeven zij nooit meer te twijfelen of ze goed genoeg zijn. Ze zijn gewoon goed in wat ze doen!”

”De vraag “Waarom zien ze niet hoe goed ik ben?” hoor ik vaak. Als vrouw kan het nogal eens lastig zijn om anderen te laten zien dat jij alle kennis in huis hebt die nodig is voor die opdracht, die klus of dat project. Voordat je er erg in hebt, geloof jezelf ook dat jij net niet goed genoeg bent en dat je nog een training, cursus moet doen.”

“Nergens voor nodig: je kan het al! Het is alleen niet zichtbaar voor jezelf en de ander, de buitenwereld. Als in je persoonlijke presentatie, je uiterlijk, laat zien dat je absoluut alles in huis hebt om die klus te klaren, kom je stevig, betrouwbaar en geloofwaardig over. Maak aan de buitenkant jouw waarde zichtbaar, want alles wat je zegt, krijgt de waarde van wat je draagt!”

Thema: Het potentieel dat vrouwen in zich hebben zichtbaar maken voor de buitenwereld door hun persoonlijke presentatie en hun kleding.
Grote liefde voor: De kracht van vrouwen!
Ik geloof daar oprecht in en doe niets liever dan samen met hen werken aan een wereld waarin vrouwen net zo veel invloed hebben als mannen.

Motto: Weet wie je bent en wat je hier (op aarde) te doen hebt.

Marieke Blok De imago strateeg Columniste over de kracht van je persoonlijke presentatie

….

…..

…..

…..

Jouw kleding: de vrijheid om te kiezen Column van imagostrateeg Marieke Blok

Jouw kleding: de vrijheid om te kiezen

Herken je het? Je staat 's ochtends voor je kledingkast en ondanks dat er voldoende te kiezen is, ga je toch vaak voor hetzelfde.Dezelfde lange broek en dezelfde top.Gewoon omdat ... LEES MEER...
Beter in Beeld: 15 tips voor een afleidingsvrije online sessie!

Beter in Beeld: 15 tips voor een afleidingsvrije online sessie!

Het was even wennen in het begin, aan al dat zoomen, die whereby’s en de vele webinars. Aan het eind van de dag was ik doodmoe, in mijn hoofd en ... LEES MEER...
Kleding is een taal. Wat kleding en kleur voor je persoonlijke uitstraling kunnen doen Marieke Blok De Imagostrateeg

Kleding is een taal

“Weet je, Susan komt veel te lief en te zacht over. Daarom heeft ze problemen in haar contacten met potentiële klanten. Op de een of andere manier zien zij haar ... LEES MEER...