“Op vrouwen-ondernemen.nl vertel ik met mijn inspiratie-video’s over de drie pijlers van de magische driehoek voor succes: zelfbeeld, zelfvertrouwen, zelfmotivatie”

Joke Norendaal van de Pauweracademy schrijft over inzicht krijgen in jouw natuurlijke aantrekkingkracht en succesvol te zijnWie is Joke?
“Ik begeleid al bijna 25 jaar ondernemers in het ontplooien van hun persoonlijke formule voor succes. In de jaren ’90 was ik één van de oprichters van de Nederlandse HBO Small Business opleidingen voor het MKB. Ik had al ruim 3500 jonge ondernemers op het gebied van zelfmanagement en zelfmarketing begeleid toen ik in 2010 besloot zèlf te starten als ondernemer.”

“Mijn praktische ervaringen als ondernemer én mijn kennis als ondernemersopleider komen nu fantastisch van pas bij het ontwikkelen en verzorgen van trainingen voor mijn PauwerAcademie. Het is een academie voor ondernemers die constant willen werken aan persoonlijke en professionele groei. De trainingen zijn ‘maatwerk groeiversnellers’ en helpen je niet langer bang te zijn om keuzes te maken en je eigen koers te varen. Je weet daarna de aandacht te trekken. En niet op een arrogante manier, maar op een zelfbewuste en krachtige. ”

Pauweracademy Joke Norendaal

Thema: Iedereen kan iets moois opbouwen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een realistische zelfbeeld, zelfmotivatie en een gezonde dosis zelfvertrouwen. Door naar jezelf te kijken zonder geluid en naar jezelf te luisteren zonder beeld ontdek je jouw natuurlijke aantrekkingskracht… en nog veel meer!
Grote liefde voor: Het creëren van innovatieve werkwijzen en het trainen van ondernemers die zich willen ontwikkelen en onderscheiden met hun eigen unieke mix van talenten, kennis en vaardigheden.
Motto: “Zien is geloven!”

Succesvol Ondernemen

Jouw elevator pitch

Jouw zelfbeeld