“Op vrouwen-ondernemen.nl schrijf ik over jezelf uitdagen uit je comfortzone te stappen, de gevolgen van (on)handige communicatie en de verschillende gezichten van het thema ‘loslaten’”

Wie is Ingrid?Ingrid van den Broek Inspiratie en begeleiding
Ik ben onderneemster, senior trainer/coach/consultant, schrijfster, inspirator en avonturierster met ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden en opleiden van mensen. Het is mijn missie mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen en die gedragsveranderingen blijvend te verankeren. Op een praktisch, doel- en resultaatgericht manier mensen hun eigen levens- of werkdoelen laten realiseren, dat is belangrijk voor mij! Ik zit zelf ook in een proces van verandering. Ik ben letterlijk en figuurlijk op reis, op zoek naar nieuwe manieren en wegen om andere mensen te inspireren.

Thema: Persoonlijke effectiviteit, handige en onhandige communicatie en welke invloed of gevolgen dit heeft, (persoonlijk) leiderschap en hoe je hierbij jezelf kunt uitdagen uit je comfortzone te stappen en de verschillende gezichten van het thema ‘loslaten’ en hoe je hiermee om kunt gaan.
Grote liefde: Het beste uit anderen naar boven halen en mezelf net als anderen uitdagen uit de eigen comfort zone te stappen. Maar ook zeilen, reizen, lezen, hardlopen, yoga en andere mensen en culturen ontmoeten.
Motto: Zoals Einstein ooit zei: ‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’.  En ‘practice what you preach’ of ‘walk your talk’ oftewel ‘Doe wat je zegt en zeg wat je doet’.