“Op vrouwen-ondernemen.nl schrijf ik over hoe je vanuit jouw persoonlijkheid een succesvol bedrijf realiseert dat jouw droom waarmaakt.”

Wie is Ingrid?Ingrid Bennink, bedrijfsanalyse en bedrijfsadvies, frmework creeren om succesvol te worden,
Ik help als businesscoach ZZP-ers en MKB-ers naar een succesvolle onderneming. Samen komen we tot de kern van jouw bedrijf en hoe jij dat het beste kunt organiseren. Ik leer je hoe je als ondernemer gerichter en effectiever stappen kunt zetten om zowel persoonlijk als zakelijk de beste versie van jezelf te worden.

Thema: Succesvol ondernemen is een combinatie van persoonlijkheid en zakelijkheid. Van daaruit help ik ZZP-ers en MKB-ers  hun eigen succes te organiseren.
Grote liefde: Samen met ondernemers overzicht en structuur aanbrengen in de chaos die ondernemen voor velen is.  Ik houd van dansen en zingen, een terrasje pikken met een koffietje of een wijntje, diepgaande gesprekken, persoonlijke ontwikkeling en het volgen van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.
Motto: “Empower yourself to empower your business!” Focus vooral op die dingen die je al bereikt hebt en heb plezier in de dingen die je doet.

Ingrid Bennink bedrijfsanalyse en -advies, framework voor MKBers om succesvol te worden