Judith van Gent, Juf met een missie

7 reacties

 1. Judith heeft bij onze ‘Kind Centraal’ beurs de lezing verzorgd. Als organisator kon ik hier maar deels bij zijn. Ik zou heel graag haar boek krijgen om alle mooie, verhelderende beelden van Judith nog eens na te kunnen lezen!

  1. Inderdaad jammer dat jij als organisator maar deels bij de lezing op de ‘Kind Centraal’ beurs kon zijn. Maar er komen ongetwijfeld nog mooie momenten waarop ook jij het hele Boom-verhaal kunt horen! Je bent van harte welkom!!

 2. Wauw wat een prachtige missie en wat zou ik in het boek van Judith daar meer over willen lezen.
  Ik zit helaas door een vechtscheiding in een pakket waarbij teveel instanties met mijn zoontje meekijken en mijn dicteren dat ik het als moeder niet goed doe omdat ik doe wat Judith hierboven omschrijft. Ik kijk en luister naar mijn zoontje. Ik voel me hierin ontzettend eenzaam omdat de instanties mij bestempelen als “moeilijke niet meewerkende moeder” maar mijn gevoel zegt steeds dat het klopt wat ik doe. Ik zou hier super graag meer over willen lezen.

  1. Geweldig Eline, jij bent degene die het boek ‘Eigenwaardig opvoeden’ toegestuurd hebt gekregen. Gefeliciteerd! En ik hoop van harte dat je er heel veel inspiratie uit haalt!!

 3. Ik zou heel graag het boek op mijn nachtkastje willen hebben liggen. Gezegend met 2 bijzondere en ook lieve kinderen die ik probeer op te voeden vanuit het hart. Kijkend naar wat ze nodig lijken te hebben. Niet passen in het standaard kind-plaatje zoek ik iedere dag naar de oplossing voor de drempel of soms mega hindernis voor die dag.

  1. Lieve Sandra, wat fijn dat jij je zo gezegend voelt met twee bijzondere, lieve kinderen!! En prachtig dat je ze vanuit je hart opvoedt. Het boek is naar iemand anders gegaan, maar mocht je meer willen weten, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen! Of blijf op de hoogte via mijn Facebook pagina ‘Eigenwaardig opvoeden’. Je bent van harte welkom!!

 4. Bedankt allemaal voor jullie lieve reacties! Ik heb met veel plezier aan dit interview meegedaan en hoop oprecht dat mijn boek & boodschap veel ouders en opvoeders zal bereiken, zodat er steeds meer kinderen ‘Eigenwaardig’ op kunnen groeien!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.