VIVA400

De VIVA400 is een variant van de Quote 500 met het verschil dat er alleen vrouwen in voorkomen, die elk binnen hun eigen vakgebied het afgelopen jaar iets bijzonders gepresteerd hebben, een onderscheiding hebben gekregen of op een andere manier erkenning verdienen. De lijst kent geen ranking: er is geen 1e plek, noch een 400e want alle vrouwen zijn uniek! Sinds 2011 verschijnt de volledige VIVA400 lijst online en kun je stemmen op jouw favoriet: welke vrouw verdient het om binnen haar categorie een award te winnen?

In 2015…

… zijn er vier categorieën: creatieven, knappe koppen, krachtpatsers en wereldverbeteraars. Per categorie wordt er één winnaar uitgeroepen. Tot 4 november kun je jouw stem uitbrengen op jouw favoriete VIVA400-vrouw binnen elke categorie en zo de publieksfavoriet bepalen. Een vakjury buigt zich vervolgens over de shortlist en op 17 november, tijdens het VIVA400-event, worden per categorie de winnaressen bekendgemaakt.

Viva 400 vrouwen en vrouwen-ondernemen.nl

Vrouwen-ondernemen.nl benadert elk jaar de Award-winnaressen en vraagt hen naar de waarde van de VIVA400, hun ambities  endoelstellingen, naar hun ervaringen als zelfstandig onderneemster en naar hun overwinningen en angsten. Benieuwd? Vanaf december lees je hier, naast de verhalen van de vorige VIVA400-Award-winnaressen, ook die van 2015!

Geen berichten gevonden.

2014

Geen berichten gevonden.

2013

Geen berichten gevonden.