FZ Award

De FZ Award is een onderscheiding die de Federatie Zakenvrouwen sinds 2005 toekende aan de beste vrouwelijke ondernemer van dat jaar. In 2012 waren er Awards te winnen in vier verschillende categorieen: MKB, ZZP, Publieke Topvrouw en Female Inspiration voor een vrouw die een zeer grote maatschappelijke bijdrage levert. Met de uitreiking van deze awards onderstreept Federatie Zakenvrouwen haar streven naar een levenslange economische zelfstandigheid voor vrouwen.

Om dit streven te verwezenlijken werkten netwerken van ondernemende vrouwen en managers in Nederland samen. FZ streefde ernaar een spreekbuis te zijn in de politiek, het bedrijfsleven, de zorg, de maatschappij en de wetenschap en zorgen voor een verandering in het maatschappelijk denken over de deelname van vrouwen aan de arbeidsmarkt.

De FZ-award en vrouwen-ondernemen.nl

Vrouwen-ondernemen.nl benaderde elk jaar de winnaars van de awards voor ondernemende vrouwen. In 2012 brachten we daar verandering in en vroegen we elke genomineerde om haar prachtige ondernemersverhaal te vertellen. Lees hier onze interviews met deze inspirerende, ondernemende vrouwen!

2012

Geen berichten gevonden.

2011

Geen berichten gevonden.

2010

Geen berichten gevonden.