Ondernemen kan onverwachte leuke extra’s met zich meebrengen. En erkenning en waardering voor al je werk in de vorm van een onderscheiding is er één van. Jaarlijks worden verschillende awards uitgereikt aan vrouwelijke ondernemers. Wij vragen de winnaars wat het winnen van de award voor hen betekent en wat hun ambities, doelstellingen en hun ervaringen als zelfstandig ondernemer zijn.

VIVA400 Award

De VIVA400 is een variant van de Quote 500. Het enige verschil schuilt in het feit dat er alleen vrouwen in voorkomen. De lijst kent geen ranking: er is geen 1e plek, noch een 400e want alle vrouwen zijn uniek! Sinds 2011 kunnen de lezers van Viva wel stemmen op hun favoriet uit de verschillende categoriën van de lijst die volgens hen een award verdient.

LEES MEER…

FZ Award

De FZ Award is een onderscheiding die de Federatie Zakenvrouwen jaarlijks toekende aan de beste vrouwelijke ondernemer van dat jaar. Lef en originaliteit zijn de sleutelwoorden bij die keuze. Met de uitreiking van deze awards onderstreept Federatie Zakenvrouwen haar streven naar een levenslange economische zelfstandigheid voor vrouwen.

LEES MEER…