Inspirerende verhalen van vrouwelijke ondernemers, startend, op weg en gevorderd

In onze inspiratierubrieken verzamelen we de verhalen van vrouwelijke ondernemers die jou voorgingen met hun eigen onderneming. Lees over hun start en ambities, over hun twijfels en overwinningen en maak gebruik van hun tips uit de praktijk. Laat je inspireren en voer daarna jouw eigen koers!

Ik doe het!

En dan is er opeens dat moment waarop je besluit: Ik doe het! Je besluit voor jezelf te beginnen, fulltime of naast je baan. Startende vrouwelijke ondernemers vertellen in ‘Ik doe het!’ over dat moment. Over hun plannen en verwachtingen, over de dingen waar ze zich op verheugen en hun beren op de weg.

LEES MEER…

Watch out World....

The sky is the limit! Volg ondernemende vrouwen vanaf hun eerste stappen op het ondernemerspad, langs hoogte- en dieptepunten tot het moment dat hun bedrijf vorm heeft gekregen. Vijf afleveringen met een eigen thema, die elk betrekking hebben op een aspect van het ondernemerschap.

LEES MEER…

Het eerste jaar van...

Wat kun je nu precies verwachten in dat eerste jaar als ondernemer? Vrouwelijke ondernemers die ongeveer een jaar geleden hun eigen bedrijf opstartten, blikken terug. Zij vertellen over hun ervaringen en de praktijklessen die zij leerden. Met tips die zij graag bij hun eigen start gehad hadden!

LEES MEER…

In gesprek met...

Vrouwelijke ondernemers die hun lauweren verdiend hebben vertellen over hun ambities en doelstellingen als starter, hun ervaringen als zelfstandig onderneemster, en over de ontwikkeling die zij zelf maar ook hun bedrijf doormaakten. Met gouden tips voor het realiseren van jouw plannen!

LEES MEER…

Alle ballen in de lucht!

Die befaamde work-life balans is voor vrouwelijke ondernemers vaak nogal een uitdaging. Hoe proberen anderen werk en privé zo soepel mogelijk te combineren ? Hoe bewaren zij dat wankele evenwicht? En hoe gaan zij om met die ad hoc situaties die zich altijd op het slechtste moment lijken voor te doen?

LEES MEER…