Susan Ruiter, Beeldend Kunstenaar

8 reacties

 1. Al jaren was ik fan en uiteindelijk heb ik gewoon een “Susan Ruiter” op mijn verjaardags verlanglijst gezet. Nu heb ik haar dames (aan het strand) aan de muur hangen. Dankzij de afbetalingsregeling! Zo leuk! Susan is een hartverwarmende vrouw, ze heeft later ook (op mijn verzoek) in ons bedrijfspand geëxposeerd en ze is een uitstekend onderneemster. Zo’n wand vol met Susan Ruiter op kantoor geeft de werkweek gelijk een vrolijke boost!

 2. Superleuk artikel. Ik ben dol op de schilderijen van Susan en zou heel graag de set kaarten winnen.

 3. Enorme bewondering voor Susan , voor haar werk en voor haar als persoon. Haar creaties in welke vorm dan ook leveren zoveel vrolijkheid op. Ze lijken zo simpel, maar écht: onnavolgbaar (haha ala ‘Nijntje’) Ze heeft best de nodige narigheid op haar pad, maar kan gelukkig door met wat ook hààr gelukkig maakt !! Chapeau!!

 4. Susan ik vindt je werk geweldig!
  Loop vaak langs je winkel omdat ik vlakbij woon.
  Kan het niet nalaten om altyd te kijken
  naar je smaakvolle dames!!

  Veel succes verder.

  1. Wat leuk Ineke, bedankt voor je lieve reactie. Kom ook gerust een keer binnen lopen om even te kijken hoor. Daar hangen ze voor. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.