Saskia van de Riet van BlogAtelier

14 reacties

 1. Lieve Saskia,

  Wat cool hier een artikel van jou te lezen. Dagelijks genieten mijn klanten en ik van de fijne samenwerking die ik met jou heb. Fijn om zo met elkaar echt impact te kunnen maken.

  Liefs,
  Marielle

  1. Dankjewel lieve Marielle, wat heerlijk om dit te lezen. Zeker omdat ik het zo belangrijk vind om – samen met jou – vrouwelijke ondernemers echt verder te kunnen helpen door mijn geleerde lessen te delen.
   Saskia
   xx

 2. Saskia, WOW wat een inspirerend ondernemers- en levensverhaal van je.
  Gister nog zag ik hoe onze deelnemers in je BlogCafé een ‘eye-opener’ naar de ander kregen over hoe authentiek zij kunnen schrijven. Erg mooi.

  1. Wat gaaf om te lezen Anja, hoe jij dit ziet. Ja, dat BlogCafé in Arnhem was weer een feest. Zo mooi om te zien hoe vrouwelijke ondernemers helemaal blij worden wanneer ze ervaren hoe je authentiek kan bloggen in korte tijd…
   Saskia
   xx

 3. Lieve Saskia,

  Mooi om je hier zo te zien stralen. Ik heb diep respect voor de stappen die je hebt gezet. Voor mij ben je het perfecte voorbeeld van een onderneemster die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt en die al heel lang begrijpt hoe Verbindend Zakendoen werkt.

  liefs
  Jacqueline

 4. Wat een mooie stappen maak je, Saskia! Geweldig om dat hier te lezen. Heel inspirerend voor ons vrouwelijke ondernemers. Je bent een pracht voorbeeld. Dank voor het delen.

 5. Hoi Saskia,

  wat mooi je verhaal hier te lezen. Ik vind het geweldig hoe je je stappen zet. En het is heerlijk naar jouw engels te luisteren.

  Het wordt alleen maar mooier,
  Elfriede

 6. Prachtig verhaal Saskia, helemaal zoals ik je ken! Heel veel succes toegewenst!
  Erik Hofstra
  De Sollicitatie Academie

 7. Lieve Saskia,

  Wat een mooi artikel! Ik herken jou er helemaal in. Zo inspirerend hoe je dit allemaal doet. Je bent een voorbeeld voor mij!

  Liefs, Anja

  1. Wat cool om dat te lezen, lieve Anja. Ik wens jou ook alle succes met jouw bedrijf – daar gaan we nog veel blogs over lezen, toch?
   Saskia
   xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.