Hulp bij het schrijven van jouw teksten, tesktschrijven, Myrthe Claus, reactie, correctie, herschrijven, online marketing, personal branding, identiteit

Hoe kan Myrthe jou ondersteunen:

Myrthe, hoofdredacteur vrouwen-ondernemen.nl en tekstschrijver:

“Je schrijft. Je schrapt. Je schaaft. Je weet hoe belangrijk jouw online teksten zijn, dus je wil dat die goed zijn. Je site, je nieuwsbrief, je blog, dat is wat mensen online van jou en je bedrijf te zien krijgen. Die teksten weerspiegelen de persoonlijkheid van jouw onderneming. Zorgen ervoor dat jouw doelgroep zich met jou verbonden voelt. Verkopen jouw product of dienst. Maar schrijven kost meer tijd en moeite dan je had gedacht. Je zou het niet erg vinden als een ervaren persoon af en toe over je schouder meekijkt met tips voor betere teksten. Je helpt met het herschrijven van dat wat je al hebt. Of je zelfs al het schrijfwerk uit handen neemt. En dat kan ik voor jou doen.”

Wat biedt Myrthe jou aan:

windroos VOIk help je met de redactie van je tekst en geef je tips zodat je ze zelf kunt herschrijven. Natuurlijk kan ik het herschrijven ook voor jou doen. Of jouw teksten zelfs helemaal schrijven, vanaf het eerste woord tot de laatste punt. Ik zorg ervoor dat de persoonlijkheid, de stijl van jouw onderneming als rode lijn overal doorheen loopt. Dat jouw doelgroep en dat wat jij biedt centraal staat. En het spreekt voor zich dat ik daarbij rekening houd met zaken als vorm, stijl, SEO en leesbaarheid.

Mijn hulp als je teksten hebt, maar niet helemaal tevreden bent:

Redactie en feedback op jouw tekst

Ik herstel eventuele taalfouten in je tekst en zorg voor een goede zinsconstructie. Ik kijk verder met een kritische blik naar de inhoud en naar de logische verbanden tussen de verschillende delen van je tekst. Ik geef je vervolgens tips om de leesbaarheid  en de zoekmachine optimalisatie van je tekst te verbeteren en je verhaal aan te laten sluiten op de behoefte van jouw lezers.

Kosten: vanaf €35,-*, lees meer over het redactie-abonnement

Herschrijven van jouw teksten

Herschrijven gaat een stap verder dan redactie: ik verbeter de leesbaarheid van de tekst door de volgorde van de alinea’s te veranderen en schrijf nieuwe stukken tekst waar dat nodig is. Ik bedenk andere tussenkoppen of een nieuwe titel als dat de zoekmachineoptimalisatie van de tekst ten goede komt. En dat allemaal met jouw doelgroep én jouw eigen stijl voor ogen.

Kosten: Vanaf €70,-*, lees meer over het (her)schrijf-abonnement

Mijn hulp als je het schrijfwerk liever uit handen geeft:

Schrijven van jouw teksten

Jij vertelt mij wat het onderwerp is van de tekst, welk doel je wilt bereiken en wie de lezers zijn. Je geeft me extra informatie over het onderwerp. Ik schrijf vervolgens jouw artikel, blogpost, mailing, nieuwsbrief of andere tekst in jouw stijl, houd rekening met zoekmachine optimalisatie en zorg voor een goede leesbaarheid.

Kosten: Vanaf €140,-* , lees meer over het (her)schrijf-abonnement

Schrijven van jouw website

Ik schrijf jouw teksten voor een eenvoudige website, bestaande uit een homepage, een ‘over ons’-pagina, een pagina waarop je je dienst en product presenteert, een contactpagina en eventueel een pagina met je referenties of je portfolio. Natuurlijk zijn jouw stijl, je doelgroep en zoekmachine optimalisatie daarbij mijn leidraad.

Kosten: vanaf €350,-* ;

De werkwijze uitgelegd:

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel je mij meer over jouw onderneming, over de communicatiemiddelen die je wilt gebruiken en de eventuele teksten die je al hebt. We bespreken samen hoe ik je kan helpen. Vervolgens kies je voor een redactie en feedback- of een (her-)schrijfabonnement en ga ik voor jou aan de slag. Neem contact met me op om een afspraak te maken!

Wie is Myrthe Claus?

Myrthe Claus Content manager en Business Conusltant vrouwen-ondernemen.nl

Een freelance tekstschrijver die ooit in loondienst veel kennis en ervaring opdeed als communicatie-adviseur en bedrijfsjournalist. Houdt ervan te zoeken naar de rode lijn in verhalen en informatie over het ondernemerschap. Helpt andere ondernemers met het schrijven van hun (online) teksten. Gebruikt haar oog voor detail én het grote geheel bij haar schrijfwerk. Hield bij de start van haar freelance-bestaan een blog bij voor vrouwen-ondernemen.nl. Schrijft tegenwoordig columns over onder andere lifehacking, social media en startend ondernemerschap. Weet door haar rol als hoofdredacteur van deze site als geen ander wat de hobbels en bobbels zijn waar startende vrouwelijke ondernemers in de beginfase van hun bedrijf tegenaan lopen.

Contact

Wil je meer weten over mijn hulp bij het schrijven van jouw teksten? Een afspraak maken voor een gesprek om te bespreken hoe en waarmee ik je kan helpen? Mail me op m.claus@vrouwen-ondernemen.nl en ik neem  zo snel mogelijk contact met je op. Tot gauw!