Besteed werk uit en hack your growth! Schakel hulp in van experts om je bedrijf sneller te ontwikkelen

Je onderneming stevig neerzetten én groeien, dat is wat je wil als ondernemer. En het liefst zonder te veel tijd kwijt te zijn met het uitzoeken van allerlei fundamentele zaken. Daarom ons Hack your Growth– overzicht:  besteed werk uit aan een expert uit onze selecte groep ervaren professionals die jou met hun diensten en producten ondersteunen.

Je hoeft je niet meer dan nodig te verdiepen in zaken als administratie, investeringen en financiën, juridische zaken, verzekeringsmogelijkheden, (online) marketing, teksten, grafische vormgeving en meer. Met één of twee klikken kun je de juiste persoon inschakelen om je werk uit te besteden en het goed geregeld te hebben. Zo kun je je aandacht besteden aan dat waar het ècht om draait in jouw onderneming en je bedrijf verder laten groeien.

Experts die voor jou klaarstaan:

Glancy van Elst: met zelfvertrouwen, focus en omzet creatie ondernemen vanuit je hart

Glancy van Elst Een liefdevolle schop onder je kont analyse
Om succesvol te ondernemen vanuit je hart en op jouw eigen-wijze helpt Glancy startende vrouwelijke ondernemers zoals jij met meer zelfvertrouwen, focus en omzetcreatie een goedlopende business neer te zetten vanuit jouw zielsmissie.

Tram Tran: Creëer jouw eigen Customer Value

Tram Tran: Creëer jouw eigen Customer Value
Om van toegevoegde waarde te zijn voor je klanten, is het belangrijk dat je je in hen verplaatst. Tram helpt je daarbij zodat je een sterk merk opbouwt en je je klanten in elke fase van hun klantreis laat ervaren wat je toegevoegde waarde is.

Myrthe Claus: Hulp bij het schrijven van jouw teksten

Myrthe Claus copywriter en tekstschrijver hulp bij het schrijven van jouw online teksten
Jouw online marketing kan niet zonder goede content. Maar schrijven kost soms meer tijd en moeite dan je eigenlijk zou willen. Eén van de schrijfhulp-pakketten van Myrthe kan dan een uitkomst zijn!