vrouwen-ondernemen.nl https://vrouwen-ondernemen.nl informatie, inspiratie en ondersteuning voor vrouwelijke ondernemers Wed, 06 Jan 2021 17:06:19 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.4 https://vrouwen-ondernemen.nl/wp-content/uploads/2015/08/windroos-VO-150x150.jpg vrouwen-ondernemen.nl https://vrouwen-ondernemen.nl 32 32 Bezinning en Perspectief: blik op trends 2021 voor voorzichtig optimisme https://vrouwen-ondernemen.nl/bezinning-en-perspectief-blik-op-trends-2021-voor-voorzichtig-optimisme/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=bezinning-en-perspectief-blik-op-trends-2021-voor-voorzichtig-optimisme https://vrouwen-ondernemen.nl/bezinning-en-perspectief-blik-op-trends-2021-voor-voorzichtig-optimisme/#respond Wed, 06 Jan 2021 14:08:36 +0000 https://vrouwen-ondernemen.nl/?p=11959 2020 kun je een rampjaar noemen. Maar naast alle verdriet en zorgen, bracht het ook trends en ontwikkelingen versneld op gang. Wat betekent dit voor ondernemen en de trends 2021?

Het bericht Bezinning en Perspectief: blik op trends 2021 voor voorzichtig optimisme verscheen eerst op vrouwen-ondernemen.nl.

]]>
https://vrouwen-ondernemen.nl/bezinning-en-perspectief-blik-op-trends-2021-voor-voorzichtig-optimisme/feed/ 0
Bezinning en Perspectief: de inzichten van onze columnisten https://vrouwen-ondernemen.nl/bezinning-en-perspectief-de-inzichten-van-onze-columnisten/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=bezinning-en-perspectief-de-inzichten-van-onze-columnisten https://vrouwen-ondernemen.nl/bezinning-en-perspectief-de-inzichten-van-onze-columnisten/#respond Mon, 28 Dec 2020 09:06:00 +0000 https://vrouwen-ondernemen.nl/?p=11912 Die dagen rondom Kerst en Oud&Nieuw zijn vaak dagen van bezinning en perspectief: her voorbije jaar passeert nog eens de revue en je maakt plannen

Het bericht Bezinning en Perspectief: de inzichten van onze columnisten verscheen eerst op vrouwen-ondernemen.nl.

]]>
https://vrouwen-ondernemen.nl/bezinning-en-perspectief-de-inzichten-van-onze-columnisten/feed/ 0
Nina van Boxtel: We doen het, juist in 2020! https://vrouwen-ondernemen.nl/nina-van-boxtel-we-doen-het-juist-in-2020/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nina-van-boxtel-we-doen-het-juist-in-2020 https://vrouwen-ondernemen.nl/nina-van-boxtel-we-doen-het-juist-in-2020/#respond Thu, 24 Dec 2020 09:29:00 +0000 https://vrouwen-ondernemen.nl/?p=11906 Ik ben Nina van Boxtel… en ik woon samen met mijn vriend in Amsterdam. In 2014 ben ik afgestudeerd aan TMO – Fashion Business School.

Het bericht Nina van Boxtel: We doen het, juist in 2020! verscheen eerst op vrouwen-ondernemen.nl.

]]>
https://vrouwen-ondernemen.nl/nina-van-boxtel-we-doen-het-juist-in-2020/feed/ 0
‘De enige constante factor is verandering’ https://vrouwen-ondernemen.nl/de-enige-contante-factor-is-verandering/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=de-enige-contante-factor-is-verandering https://vrouwen-ondernemen.nl/de-enige-contante-factor-is-verandering/#respond Wed, 23 Dec 2020 16:38:58 +0000 https://vrouwen-ondernemen.nl/?p=11915 "De enige constante is verandering" lijkt het afgelopen jaar in elk aspect van ons leven van toepassing te zijn geweest. We blikken terug en vooruit.

Het bericht ‘De enige constante factor is verandering’ verscheen eerst op vrouwen-ondernemen.nl.

]]>
https://vrouwen-ondernemen.nl/de-enige-contante-factor-is-verandering/feed/ 0
Daphne Gerritse van Rain Couture: “A winner is a dreamer who never gives up” https://vrouwen-ondernemen.nl/daphne-gerritse-van-rain-couture-a-winner-is-a-dreamer-who-never-gives-up/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=daphne-gerritse-van-rain-couture-a-winner-is-a-dreamer-who-never-gives-up https://vrouwen-ondernemen.nl/daphne-gerritse-van-rain-couture-a-winner-is-a-dreamer-who-never-gives-up/#respond Wed, 23 Dec 2020 07:59:00 +0000 https://vrouwen-ondernemen.nl/?p=11895 In de 9 jaar dat Daphne Gerritse ondernemer is, leerde ze dat het succesvol in de markt zetten van een nieuw product eigenlijk één grote levensles is.

Het bericht Daphne Gerritse van Rain Couture: “A winner is a dreamer who never gives up” verscheen eerst op vrouwen-ondernemen.nl.

]]>
https://vrouwen-ondernemen.nl/daphne-gerritse-van-rain-couture-a-winner-is-a-dreamer-who-never-gives-up/feed/ 0
5 mindsettips om de krachtige ondernemer in jou te ontdekken https://vrouwen-ondernemen.nl/5-mindsettips-om-de-krachtige-ondernemer-in-jou-te-ontdekken/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=5-mindsettips-om-de-krachtige-ondernemer-in-jou-te-ontdekken https://vrouwen-ondernemen.nl/5-mindsettips-om-de-krachtige-ondernemer-in-jou-te-ontdekken/#respond Thu, 03 Dec 2020 11:21:45 +0000 https://vrouwen-ondernemen.nl/?p=11853 In ons allemaal schuilt die krachtige ondernemer. Chetanya de Wit geeft 5 mindset-tips om je maximale potentieel en je ware talent te ontdekken.

Het bericht 5 mindsettips om de krachtige ondernemer in jou te ontdekken verscheen eerst op vrouwen-ondernemen.nl.

]]>
https://vrouwen-ondernemen.nl/5-mindsettips-om-de-krachtige-ondernemer-in-jou-te-ontdekken/feed/ 0
Gebrek aan inspiratie voor het maken van content https://vrouwen-ondernemen.nl/gwyneth-leermakers-gebrek-aan-inspiratie-voor-het-maken-van-content/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gwyneth-leermakers-gebrek-aan-inspiratie-voor-het-maken-van-content https://vrouwen-ondernemen.nl/gwyneth-leermakers-gebrek-aan-inspiratie-voor-het-maken-van-content/#respond Thu, 12 Nov 2020 12:09:59 +0000 https://vrouwen-ondernemen.nl/?p=11799 Toen ik in 2013 begon als ondernemer worstelde ik vaak met het schrijven van content. Ik hield van schrijven. Ik deed het al sinds mijn

Het bericht Gebrek aan inspiratie voor het maken van content verscheen eerst op vrouwen-ondernemen.nl.

]]>
https://vrouwen-ondernemen.nl/gwyneth-leermakers-gebrek-aan-inspiratie-voor-het-maken-van-content/feed/ 0
Mijn reis: luister naar je innerlijke stem https://vrouwen-ondernemen.nl/ingrid-van-den-broek-mijn-reis-luister-naar-je-innerlijke-stem/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ingrid-van-den-broek-mijn-reis-luister-naar-je-innerlijke-stem https://vrouwen-ondernemen.nl/ingrid-van-den-broek-mijn-reis-luister-naar-je-innerlijke-stem/#respond Fri, 06 Nov 2020 11:18:46 +0000 https://vrouwen-ondernemen.nl/?p=11787 De meeste mensen die mij kennen weten dat het mijn passie is om anderen te inspireren, zodat ze zich privé of op het werk beter

Het bericht Mijn reis: luister naar je innerlijke stem verscheen eerst op vrouwen-ondernemen.nl.

]]>
https://vrouwen-ondernemen.nl/ingrid-van-den-broek-mijn-reis-luister-naar-je-innerlijke-stem/feed/ 0
De MERK IK toolkit: compleet doe-het-zelf bouwpakket voor jouw personal branding https://vrouwen-ondernemen.nl/de-merk-ik-toolkit-compleet-doe-het-zelf-bouwpakket-voor-jouw-personal-branding/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=de-merk-ik-toolkit-compleet-doe-het-zelf-bouwpakket-voor-jouw-personal-branding https://vrouwen-ondernemen.nl/de-merk-ik-toolkit-compleet-doe-het-zelf-bouwpakket-voor-jouw-personal-branding/#respond Wed, 04 Nov 2020 10:12:46 +0000 https://vrouwen-ondernemen.nl/?p=11764 De MERK IK Toolkit is een compleet doe-het-zelf bouwpakket voor het bouwen van een sterk en onderscheidend merk vanuit jezelf. Het geeft je de tools om aan de slag te gaan. Je ontdekt welke bouwstenen je nodig hebt om je branding op een strategische manier te ontwikkelen. Tegelijkertijd helpt het je met focus te ondernemen.

Het bericht De MERK IK toolkit: compleet doe-het-zelf bouwpakket voor jouw personal branding verscheen eerst op vrouwen-ondernemen.nl.

]]>
https://vrouwen-ondernemen.nl/de-merk-ik-toolkit-compleet-doe-het-zelf-bouwpakket-voor-jouw-personal-branding/feed/ 0