Je bent een (startende) vrouwelijke ondernemer……

Contact met vrouwen-ondernemen.nl, startende vrouwelijkeondernemers, vrouwelijke ondernemers, doelgroep: vrouwelijke ondernemers, free publicity

…..en op zoek naar free publicity. Het lijkt je daarom wel wat om over jouw onderneming en jouw ervaringen te vertellen in één van onze inspiratie-rubrieken. Een echte win-win-situatie! Je inspireert andere vrouwelijke ondernemers met jouw ondernemerservaringen en krijgt tegelijkertijd zelf de aandacht van de bezoekers van onze site. Mail ons via contact@vrouwen-ondernemen.nl en laat weten dat je graag aan een artikel meewerkt.

of

je denkt erover om voor je zelf te beginnen, maar twijfelt nog. Je hebt een vraag waar je geen antwoord op vond, maar wil die informatie wel graag hebben. Geen probleem, geen vraag is ons te gek! Stel hem ons via contact@vrouwen-ondernemen.nl en we helpen je zo snel mogelijk verder op weg!

of

Je wil graag weten hoe wij je concreet kunnen helpen met het starten van je eigen bedrijf. Kijk dan gauw hier  en lees over onze sparsessies en meer!

 

Tot gauw,

Tram en Myrthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.