“Op vrouwen-ondernemen.nl schrijf ik over content marketing, creativiteit en authenticiteit.”

Gwyneth Leermakers, schrijfster en oprichtster Eigenwijze Business Community; content marketing, creativiteit en authenticiteit

Wie is Gwyneth?
“Ik heb een achtergrond in marketingcommuncatie, ben schrijver en weet veel van content marketing af. In mijn Eigenwijze Business Community leer ik ondernemers hoe je op je eigen manier, op je eigen wijze met je content je dienst of product kunt verkopen.”

Thema: Eigen-wijs. Ik heb altijd sterk de drang gehad om dingen op mijn eigen manier te doen. Toch lukte dat niet altijd. Ik paste me aan. En verloor daarbij uit het oog wie ik was en wat ik zelf wilde. Door steeds weer te durven vertrouwen op mijn eigen wijsheid heb ik ervaren dat juist die eigen-wijsheid hetgeen is wat typisch Gwyneth is.
Grote liefde voor: lezen, en dan vooral alles over persoonlijke ontwikkeling. De zelfhulpsectie van de bibliotheek en boekenwinkel is favoriet. Ik houd ook van het lezen van romans. Als het een goed verhaal is, sta ik ermee op en ga ik ermee naar bed. En natuurlijk houd ik enorm van schrijven.


Motto:

“If you are afraid to write it,
that’s a good sign.
I suppose you know when you’re
writing the
truth when you’re terrified.”

– Yrsa Daley-Ward, bone

…….

…..

Heb je moeite om zichtbaar te zijn Gwyneth leermakers

Heb jij moeite met zichtbaar zijn?

Zichtbaarheid is een ding. En ik vind het ook een vreselijk woord. Maar goed, soms moet je vreselijke woorden gebruiken om de zaak helder te krijgen. Als ondernemer wil je ... LEES MEER...