woensdag 7 oktober 2020

GRATIS ONLINE VROUWEN-ONDERNEMEN EVENT

Vrouwen-ondernemen online event Big 5 OndernemersSafari

Ervaar zelf het “Big 5”-gevoel en ontdek wat ons programma je te bieden heeft!

Je kunt bergen informatie vinden over ondernemen en alles wat daarbij komt kijken. Maar vaak is die info zo algemeen, dat je nog niet precies weet hoe je dat nu voor jouw eigen plannen kunt gebruiken. Dat was voor ons de reden om onze Big-5 programma’s te ontwikkelen: met de speciaal op jou afgestemde hulp van 5 experts zorg je voor een stevige basis onder je bedrijf.

Dat klinkt zo natuurlijk best abstract. Want wat kun je nu verwachten als je besluit de hulp in te schakelen van onze Big 5?  En hoe werkt dat nu precies, zo’ n programma?

Online OndernemersSafari als Big 5-voorproefje

Om dat “Big 5”-gevoel te proeven, kun je op woensdag 7 oktober met ons mee op een gratis online OndernemersSafari. Zo kun je kennismaken met onze Big5-experts en zelf de toegevoegde waarde ervaren die het programma je biedt.

Het programma van de Safari

We starten de OndernemersSafari in ons ‘base camp’ en reizen van daaruit in 4 etappes verder langs de ‘bivakken’ van onze Big 5 experts. Het programma in het kort:

  • 10.00u-10.45u Tram & Myrthe van vrouwen-ondernemen.nl
  • 11.00u-11.45u Alexandra Calmero, Personal Branding-expert

  • 14.00u-14.45u Jennifer Delano, PR-expert
  • 15.00u-15.45u Marre Smit, website-expert
  • 16.00u-16.45u Debby ‘s-Gravendijk, juridisch expert

De experts delen niet alleen praktische informatie over hun vakgebied, maar beantwoorden ook 3 vragen die zij vaak van startende ondernemers krijgen. Aan het eind van de reis heb je daardoor niet alleen kennis die je meteen in de praktijk kunt brengen, maar ook antwoorden op vragen waar je vast al langer mee rondliep.

Je ontdekt tijdens de Safari:

 • hoe je met de juiste focus grote stappen kan maken met je ondernemersplannen
 • hoe je een sterk en onderscheidend merk voor je bedrijf vanuit jezelf kunt opbouwen
 • hoe je met zo min mogelijk risico kunt ondernemen en wat je daar juridisch gezien voor nodig hebt
 • hoe je de hobbels van het maken van een website overwint en een blauwdruk van je site kunt maken maakt zonder stress
 • hoe je met wat je al hebt  media-aandacht kunt kijgen, zodat niet alleen jouw concurrentie, maar ook jij publiciteit krijgt

Wat de Big 5-bivaksessies voor je in petto hebben:

In het ‘base camp’ vertellen Tram en Myrthe van vrouwen-ondernemen.nl je meer over ondernemen in het algemeen en de manier waarop je je plannen uit kunt werken. Ze besteden daarbij aandacht aan de drie fundamentele vragen voor de basis van je onderneming waar je extra aandacht aan moet besteden.

Alexandra Calmero laat je kennis maken met (Personal) Branding. Ze besteedt aandacht aan onder andere de basiselementen en de pijlers onder jouw branding.  Ze beantwoordt vragen als ‘Waarom moet je je positioneren’ en ‘Wat is een identiteit’. Deelnemers aan haar sessie maken kans op het winnen van haar boek “Merk IK”.

Jennifer Delano weet als PR-expert alles over Free Publicity en vertelt je wat je nodig hebt om te beginnen met de PR van jouw bedrijf. Ze heeft tips om ervoor te zorgen dat journalisten jou als expert herkennen. En geeft een lijstje mee met 5 dingen die je nooit tegen een journalist moet zeggen.

Marre Smit weet welke obstakels je tegenkomt als je je website bouwt én welke oplossingen werken. Aan het eind van haar sessie heb je daardoor een goed idee van de basisprincipes om een goede site neer te zetten. Kleine veranderingen kunnen namelijk al voor grote verschillen zorgen! Heb je al een site? Dan maak je kans op een homepage review!

Debby ‘s-Gravendijk vertelt je welke juridische documenten handig en welke juistonmisbaar zijn bij je start met ondernemen. Ze stipt in haar sessie onderwerpen als Algemene Voorwaarden en Privacy. Als Safari-souvernirtje maak je kans op een gratis juridisch adviesgesprek over jouw bedrijf.

Overzicht Big 5 experts Online OndernemersSafari

Waar, wanneer en hoe

Onze online OndernemersSafari is gratis en start op woensdag 7 oktober om 10 uur met de eerste etappe in ons base camp. Daarna volgen diezelfde dag op verschillende tijdstippen de sessies met de rest van de Big 5. We richten ons op startende ondernemers en iedereen die overweegt voor zichzelf te beginnen, maar ook als je al langer onderneemt kun je je voordeel doen met de informatie die we met je delen.

Je kunt de OndernemersSafari en de sessies volgen via Zoom op je computer, tablet of smartphone.

Schrijf je gauw in!

Je kunt je via de onderstaande knop inschrijven voor de Safari inschrijven. Je inschrijving geldt voor de hele reis, maar je bent natuurlijk vrij om te kiezen bij welke Big 5 expert je aanwezig wil zijn: 1, 2 , 3 of gewoon bij allemaal.

We sturen je de ‘reistickets’ naar de verschillende bivakplekken een paar dagen van tevoren toe. Het enige wat je verder nodig hebt is een rustige plek om zo min mogelijk afgeleid te worden en eventueel pen en papier!

Wil je nog wat weten? Mail ons op: contact@vrouwen-ondernemen.nl

Reisprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.