FIRM24, BV oprichten, juridische contracten cadeau, fiscalisten, juristen

Hoe kan FIRM24 jou ondersteunen:

Rick Schmitz, mede-oprichter FIRM24 en fiscaal jurist:
“Je komt als ondernemer op een punt dat je je eenmanszaak of Vof beter kunt omzetten in een BV om te kunnen doorpakken met ondernemen. Het oprichten van een BV lijkt vaak een ingewikkeld traject met adviesgesprekken met fiscalisten en afspraken bij notarissen. Bij FIRM24 richt je daarentegen snel, eenvoudig en 100% digitaal je eigen BV op. En dat alles voor een vast tarief inclusief notariskosten en gratis hulp van onze fiscalisten, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan!”

 

Wat biedt FIRM24 jou aan:

Richt snel en eenvoudig in 4 stappen jouw eigen BV op met één van onze BV-oprichtingspakketten.

Het basispakket heb je al voor €325,- excl. BTW!

Als extra krijg je van ons hierbij juridische zekerheid over al jouw contracten t.w.v. €500 helemaal gratis!

Klik hier om gebruik te maken van dit aanbod!

 

Het aanbod uitgelegd:

Je regelt het oprichten van je BV snel, eenvoudig en 100% digitaal in vier stappen bij FIRM24:

  1. Maak een account aan bij FIRM24 en vul de gegevens van je BV in. Dit is geheel vrijblijvend en je ontvangt direct een gratis conceptakte in je mail. Je betaalt pas aan het eind van het invullen van je gegevens het oprichtingspakket van jouw keuze. De notariskosten, de begeleiding van ervaren fiscalisten en een uittreksel van de Kamer van Koophandel horen standaard bij elk pakket.
  2. Legaliseer bij een notaris Direct na betaling ontvang je de oprichtings-documenten in jouw persoonlijke en beveiligde omgeving. Hiermee kom je langs op ons kantoor in Amsterdam of ga je naar een bij ons aangesloten notaris in jouw buurt. Vergeet niet je paspoort of rijbewijs mee te nemen, zodat de notaris je identiteit kan checken.
  3. Keur finale concept akte goed Na het bezoek aan de notaris (of ons kantoor) ontvang je de finale conceptakte. Ook weer in je persoonlijke en beveiligde omgeving. Log in, controleer de akte goed en ga akkoord.
  4. Ontvang de oprichtingsakte Enkele dagen na je goedkeuring ontvang je de oprichtings-akte van je BV thuis. Hiermee is alles geregeld, ben je aangemeld bij de Kamer van Koophandel en de belastingdienst en kun je aan de slag met je (nieuwe) BV

De ‘extra’s’ bij het aanbod uitgelegd:

Wat houdt dat in: juridische zekerheid over al je contracten ter waarde van € 500,- helemaal gratis bij het oprichten van een BV?

FIRM24 Richt je eigen BV op, Juridische contracten gratis,

Als ondernemer neem je risico’s op meerdere fronten. Je dekt je daar tegenin door een voorbeeldovereenkomst, algemene voorwaarden of contract op te stellen. Maar een simpele juridische check van die documenten kost bij een jurist al gauw €500,-.

Bij FIRM24 maak je juridisch correcte contracten gewoon zelf. Online, via je tablet of computer. En helemaal gratis! Je kunt je contracten direct delen met je wederpartij, of de gratis hulp van de FIRM24 jurist inschakelen om je contract te checken. Ondertekenen kan ook online en je bewaart ze in je digitale kluis. Kijk hier welke contracten je allemaal kunt gebruiken

 

Wie zijn FIRM24?

Rick Schmitz en de rest van het team van FIRM24 heeft één missie: jou als ondernemer het gemak, de voordelen én de scherpe prijs bieden van één aanspreekpunt voor al jouw fiscale, notariële en juridische vragen. Mét de mogelijkheid om ook je (complete) boekhouding en accountancy door FIRM24 te laten verzorgen.portretfoto-rick-schmitz-327x235

Het voordeel voor jou? Niet meer schakelen tussen je boekhouder, notaris en jurist, maar één online kanaal met top-service waar het helemaal draait om jou en jouw bedrijf. Waar een goed advies niet meer gekoppeld is aan hoge uurtarieven, maar je voor een vast laag (maand) bedrag altijd terecht kunt met je vragen op welk gebied dan ook. Zonder facturen achteraf of andere onverwachte verrassingen!

Contact

Firm24 is online te vinden via hun site en op Facebook, LinkedIn en Twitter. Voor persoonlijk contact kun je dagelijks tussen 9 uur en 19 uur bellen op 020 30 80 675 of via de chatfunctie op de site je vragen stellen. Het kantoor van FRIM24 is gevestigd op de Condensatorweg 54  in Amsterdam.