Je onderneming stevig neerzetten én groeien, dat is wat je wil als ondernemer. Daarom ons GROEI!– overzicht:  een selecte groep professionals die jou met hun diensten en producten ondersteunen. Zodat je je niet meer dan nodig hoeft te verdiepen in administratieve tools, investeringen en financiën, juridische zaken, verzekeringsmogelijkheden, websteksten, je persoonlijke presentatie en meer. Maar alles wel met een klik (of twee) goed geregeld kan hebben.  En je tijd en energie kunt steken in dat waar het ècht om draait in jouw onderneming. Om zo vanuit een stevig fundament sneller en beter te groeien!

Speciaal voor jou geselecteerd:

 

Iris van der Heijden: voor ondersteuning en advies op financieel gebied

Iris van der Heijden: voor ondersteuning en advies op financieel gebied
Jij de bonnetjes en facturen, ik de rest! Zodat jij voortaan weinig tijd kwijt bent aan het bijhouden van de boekhouding, maar je wel rust, inzicht en overzicht hebt waar het jouw financiën betreft!
LEES MEER...

Myrthe Claus: hulp bij het schrijven van jouw teksten

Hulp bij het schrijven van jouw teksten, tesktschrijven, Myrthe Claus, reactie, correctie, herschrijven, online marketing, personal branding, identiteit
Je schrijft. Je schrapt. Je schaaft. Je weet hoe belangrijk jouw online teksten zijn, dus je wil dat die goed zijn. Maar schrijven kost meer tijd en moeite dan je had gedacht. En soms zou je willen dat er een ervaren persoon over je schouder meekeek om je te helpen.
LEES MEER...

FIRM24: richt snel en eenvoudig zelf je BV op!

FIRM24, BV oprichten, juridische contracten cadeau, fiscalisten, juristen
Je komt als ondernemer op een punt dat je je eenmanszaak of Vof beter kunt omzetten in een BV om te kunnen doorpakken met ondernemen. Dat lijkt vaak een ingewikkeld traject, maar bij FIRM24 richt je daarentegen snel, eenvoudig en 100% digitaal je eigen BV op.
LEES MEER...