Plan 2017 met een Bullet Journal

2 reacties

 1. Sinds een paar jaar gebruik ik een zgn Passion Planner, een grote papieren planner naast mijn digitale agenda, waarin ik uitsluitend afspraken noteer.
  Wekelijks trek ik tijd uit (op mijn gemak met een kopje koffie, kleurpotloden en mijn agenda op tafel) om de komende week te overdenken, en te plannen.
  Dat alles op basis van een maandplanning, die ik eerder maakte op basis van een aantal nieuwe ideeën die uit een brainstorm zijn voortgekomen, en mijn lopende projecten en afspraken.
  Sinds ik deze planner gebruik heb ik meer overzicht en ben ik beter voorbereid op de korte en de langere termijn.

  1. Author

   Dat klinkt bijna hetzelfde als een bullet journal. Kun je ook je persoonlijk leven makkelijk meenemen in de Passion Planner? Ik gebruik het bullet journal nu een maand en moet nog steeds wat wennen. Ik merk wel dat ik niet meer het gevoel heb iets te vergeten. En dat scheelt al, niet meer dat onrustige gevoel dat je iets over het hoofd ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *